Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [03/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [03/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι δημιουργεί μια σύγχυση ανάμεσα στα ζώδια και τους συντρόφους τους.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια παράξενη, σκωπτική και σχεδόν παράξενη προσέγγιση στα ερωτικά σας. Η λαχτάρα που αισθάνεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να ενταθεί πολύ, όπως και η φαντασία σας. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο το πως είναι πραγματικά, αλλά περισσότερο πως ελπίζετε ότι θα είναι. Παρ ‘όλα αυτά, θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα ρομαντικό ραντεβού σήμερα το απόγευμα.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο τον ρομαντισμό στην σχέση σας. Μπορεί να περάσετε όλο σας το απόγευμα διαβάζοντας ποίηση ο ένας στον άλλον και κάνοντας όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Απολαύστε αυτήν τη φάση, καθώς θα φέρει αρμονία και ηρεμία στην σχέση σας.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει κάπως νευρικούς. Έχετε τους λόγους σας βέβαια, καθώς μπορεί να έχετε κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Έχετε επικοινωνήσει με χιλιάδες e-mail με αυτό το άτομο, μιλήσατε στο τηλέφωνο, αλλά δεν έχετε ιδωθεί ακόμη από κοντά. Πηγαίνετε στο ραντεβού και να είστε ο εαυτός σας. Θα σας λατρέψει!

Καρκίνος

Οι εντυπώσεις που έχετε για το ταίρι σας συγχωνεύονται και δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα δυναμική, λόγω του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον/την σύντροφό σας, αλλά σήμερα θα εκπλαγείτε όταν θα δείτε μια εντελώς καινούργια πλευρά του/της. Το πιθανότερο είναι ότι θα ενθουσιαστείτε, καθώς δεν είχατε ιδέα ότι μπορεί να είναι τόσο γλυκός/γλυκιά, τρυφερός/ή και ρομαντικός/ή.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι δημιουργεί μια σύγχυση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε έτσι τα πράγματα για λίγο και να μην επιχειρήσετε να διαταράξετε το κλίμα για να μάθετε πού βρίσκεται το πρόβλημα, θα δείτε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί από μόνο του.

Παρθένος

Ίσως δυσκολευτείτε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε πραγματικά για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί μια διάθεση όπου θα προτιμούσατε να κάνετε οποιαδήποτε αγγαρεία από το να ψιθυρίσετε ερωτόλογα στο αυτί του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Ίσως θα πρέπει να μείνετε λίγο χώρια. Θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σχέση σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε λιγότερο ενθουσιασμένοι από ότι συνήθως για να βγείτε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς τον λόγο, αλλά έχετε διάθεση να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με κάποιο προσωπικό εγχείρημα ή απλά να ξεκουραστείτε. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Κανονίστε το για μια άλλη μέρα.

Σκορπιός

Το ότι εσείς ή ο/η σύντροφός σας έχετε σκοτούρες και προβλήματα στην δουλειά σας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιλέξετε κάτι υπερβολικά χαρούμενο, γιατί μπορεί να μην το απολαύσετε. Μπορείτε όμως να δείτε μια καλή ταινία που να ασχολείται με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε μια όμορφη συζήτηση.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα δεν μπορεί να βγει ούτε μια σοβαρή κουβέντα από το στόμα σας. Θα έχετε την τάση να αστειεύεστε με τα πάντα, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει τον/την σύντροφό σας. Σκεφτείτε δυο φορές πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί να πείτε κάτι που θα τον/την ενοχλήσει και θα διαταράξει το ήρεμο κλίμα της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Δεν έχετε όρεξη για διασκέδαση με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Σε αυτή τη φάση θέλετε να μείνετε μόνοι, να αναλογιστείτε το παρελθόν και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Έχετε μια σχεδόν μελαγχολική διάθεση που μπορεί να ανησυχήσει το ταίρι σας. Εξηγήστε του/της ότι δεν φταίει σε τίποτα και ότι απλά είναι κάτι που σας πιάνει μεριές φορές. Αύριο θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν σας ταιριάζει καθόλου. Δεν σας αρέσει η μελαγχολική διάθεση της ημέρας. Αυτά είναι για άλλους. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο κατάκαρδα. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε σοβαρά ζητήματα και ίσως να διαβάσετε λίγη φιλοσοφία. Δεν έχετε καν όρεξη για αγκαλίτσες και φιλάκια με τον/την αγαπημένο/η σας. Ντροπή σας!

Ιχθύς

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θέλετε να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο σας ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και επομένως προκαλεί αυτό το πρόβλημα στην επικοινωνία. Ξεπεράστε τους φόβους σας και όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments