Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις θα δημιουργήσει σύγχυση στην ερωτική ζωή ή τη σχέση των ζωδίων.

Κριός

Θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στα ερωτικά σου σήμερα, με αποτέλεσμα να αγνοήσεις κάποιες άλλες υποχρεώσεις σου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όμως είναι καθήκον σου να φροντίσεις πρώτα τις δουλειές που έχεις αναλάβει και μετά την απόλαυση της παρέας του εραστή σου. Έτσι θα αποφύγεις τις επιπλοκές. Ολοκλήρωσε τη δουλειά σου και ασχολήσου με το περιεχόμενο της καρδιάς σου… αργότερα!

Ταύρος

Η μοναδική και φυσική σου ικανότητα να μετατρέπεις ό, τι είναι άσχημο σε αισθητικά ευχάριστο, θα εφαρμοστεί σήμερα. Μπορεί να αφορά την διαμόρφωση του περιβάλλοντός σου με τρόπο που να σου αρέσει περισσότερο ή την αξιοποίηση μιας δημιουργικής ικανότητας που είχες αφήσει ξεχασμένη στην άκρη. Η καλλιέργεια της ομορφιάς… είναι αυτό που μπορεί να εμπνεύσει τον έρωτα και τις ρομαντικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Δίδυμος

Αξίζει να καθίσεις να σκεφτείς την επιρροή που έχεις στον κόσμο σου. Τώρα μπορεί να βλέπεις τις κοντινές σου σχέσεις πιο πρακτικά και αυστηρά. Μπορεί επίσης να θελήσεις να ανακαλύψεις, ποιος σε γνωρίζει πραγματικά και έχει πάντα στην καρδιά του το συμφέρον σου….ακόμη κι αν η σχέση σας έχει – όπως κάθε άλλη – τα σκαμπανεβάσματα της!

Καρκίνος

Η επιρροή της Σελήνης θα εστιάσει στους κρυμμένους φόβους σου αυτή τη στιγμή. Αυτοί μπορεί να συνδέονται με κάποια βαθιά σου συναισθήματα. Θα οδηγηθείς σ’ ένα δίλημμα για το αν πρέπει να πεις όλα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου. Περισσότερες από μία αλήθειες… προσπαθούν να εμφανιστούν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείς με τόση ειλικρίνεια; Μόνο η καρδιά σου ξέρει την απάντηση σ’ αυτό.

Λέων

Η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις θα δημιουργήσει σύγχυση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Γι’ αυτό δεν είναι καλή ιδέα να δώσεις υποσχέσεις ή να πάρεις σοβαρές αποφάσεις αυτή τη στιγμή. Το κλίμα στην ερωτική σου ζωή είναι αρκετά μπερδεμένο και περίπλοκο τώρα! Προσπάθησε όμως να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις τρόπους να το ξεδιαλύνεις – αν είναι εφικτό.

Παρθένος

Υπάρχει μια ισχυρή σχέση ανάμεσα στον έρωτα και τα χρήματα αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Είναι όμως προς το συμφέρον…. τόσο το δικό σου όσο και του εραστή σου να παραμείνετε «στην ίδια σελίδα» σε ό,τι αφορά τις δαπάνες σας. Αν βλέπετε πως μειώνονται τα χρήματα στον κοινό τραπεζικό λογαριασμό σας, βρείτε τρόπους να κινηθείτε πιο συνετά και «μαζεμένα».

Ζυγός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, προσπάθησε να αποδεχτείς πως ο εραστής σου ή κάποιο κοντινό σου άτομο, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ακούσει για τις απογοητεύσεις ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στα εργασιακά σου. Αν συνεχίσεις τα παράπονα και τη γκρίνια δεν θα βοηθήσεις με κανένα τρόπο να ενισχυθεί ο δεσμός σου. Φυσικά κι ενδιαφέρεται πολύ για όσα σε προβληματίζουν – αλλά σε μετρημένες δόσεις. Προσπάθησε να μπεις έστω και λίγο στη θέση του!

Σκορπιός

Ένα μυστικό θα δει το φως της ημέρας σήμερα. Η ικανότητά σου να διατηρείς ένα ψύχραιμο προσωπείο ή να προφυλάσσεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορεί να αμφισβητηθεί με ασυνήθιστους τρόπους τώρα. Όμως αντί να φοβηθείς την αντίδραση του εραστή σου σε όσα αποκαλύψεις, σκέψου, πως μπορεί να τα καλωσορίσει με ευχαρίστηση. Ένα ξεκάθαρο σημάδι εμπιστοσύνης….ποτέ δεν μένει απαρατήρητο. 

Τοξότης

Σπάνια αποφεύγεις μια βαθιά, φιλοσοφική συζήτηση. Αν όμως είναι κάτι στο οποίο προσπαθεί να σε εμπλέξει ο εραστής σου, τότε μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις την κατάλληλη διάθεση για να το κάνεις. Αν νιώθεις όμορφα στη ζώνη άνεσής σου, κάνε έναν έλεγχο της κατάστασης που επικρατεί στα ερωτικά σου, μ’ αυτήν τη συζήτηση. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό ή ενδιαφέρον… αν το υποστηρίξει και η καρδιά σου. 

Αιγόκερως

Ένα βαρύ θέμα μπορεί να περιμένει την ευκαιρία για να αποτελέσει μέρος μιας συζήτησης με το ταίρι σου. Αν και μπορεί να νιώθεις πως αναπόφευκτα θα εμφανιστεί κάποια στιγμή…έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το πότε. Θα ωφεληθεί ο δεσμός σου αν δημιουργήσεις ή διατηρήσεις το αρμονικό κλίμα που ήδη επικρατεί. Πίστεψε πως η καρδιά σου θα ακούσει τον σωστό συναγερμό όταν έρθει η ώρα να κατευθυνθείς σε βαθύτερες και πιο ευαίσθητες περιοχές. 

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να δείξεις όλο τον αυθορμητισμό σου! Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει την επιθυμία σου για περιπέτεια. Μπορεί να περιλαμβάνει την αλλαγή μιας καθημερινής ρουτίνας ενισχύοντάς την με πικάντικο τρόπο. Μπορείς να πετύχεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ολοκλήρωση των ευθυνών σου και της δημιουργίας απρόβλεπτων καταστάσεων στον έρωτα και την οικειότητα, ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου.

Ιχθύς

Οι υποθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Παρόλο που εσύ και ο εραστής σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα αναφορικά με τους κοινούς στόχους ή τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να υπάρχουν μερικά θέματα, για τα οποία δεν μιλάτε. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα, για να ενημερώσετε και να αναβαθμίσετε τις κοινές σας φιλοδοξίες, γιατί μια νέα και συναρπαστική πορεία…σας περιμένει! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments