Πολιτική

ΝΔ κατά Πέτρου Κόκκαλη: Τον εγκαλεί για τις δηλώσεις του για τον τουρισμό

ΝΔ κατά Πέτρου Κόκκαλη: Τον εγκαλεί για τις δηλώσεις του για τον τουρισμό
ΝΔ κατά Πέτρου Κόκκαλη: Το κυβερνητικό κόμμα με ανακοίνωσή του εγκαλεί τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του για τον τουρισμό.

Η ΝΔ κυκλοφόρησε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη για τον τουρισμό. Έτσι, η κόντρα ανάμεσα στα δύο κόμματα απλώθηκε και σε αυτό το πεδίο μετά το εργασιακό νομοσχέδιο για το οποίο έκανε δηλώσεις και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η ΝΔ μιλάει για fake news του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «αδιανόητες δηλώσεις» οι οποίες εντάσσονται «στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

“Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Ποιος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης

Σύμφωνα με το σάιτ του, «O Πέτρος Κόκκαλης συμμετέχει ενεργά στα κοινά τα τελευταία 25 χρόνια, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Σπούδασε Σύγχρονη Ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire, με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση στο Harvard Kennedy School of Government.

Ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αναμόρφωσε τον σύλλογο σε μία εκ των κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων στην Ευρώπη (1996-2008) μέσω του εκσυγχρονισμού των υλικών και άυλων υποδομών του. Υπήρξε επίσης ιδρυτικός πρόεδρος της Super League Ελλάδας.

Είναι συνιδρυτής και γραμματέας της βραβευμένης από τη Διεθνή Ένωση για την Προστασία του Περιβάλλοντος (IUCN) μη κυβερνητικής περιβαλλοντικής Οργάνωσης Γη (2009 – σήμερα), με πλούσιο έργο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση.

Διακεκριμένο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Πειραιά (2014 – 2019), τον οποίο ανέδειξε σε πρωτοπόρο δήμο προώθησης της επιχειρηματικότητας και στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη θαλάσσια οικονομία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνώρισε το έργο του, βραβεύοντας την πρωτοβουλία του Blue Growth Piraeus στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2018.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του συμμετείχε δυναμικά και καθοριστικά στην ανθρωπιστική υποστήριξη υποδοχής του μεγάλου προσφυγικού κύματος κατά τη χρονική περίοδο 2015-2016. Το 2019 εξελέγη Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments