Αθλητισμός

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Είπε όχι στην Κρίσταλ Πάλας

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Είπε όχι στην Κρίσταλ Πάλας
Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αλλά εκείνος θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του.

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μαρτίνς σε άλλες ομάδες του εξωτερικού, αν και στο μυαλό του τεχνικού παραμένει ο Ολυμπιακός. Μετά το ενδιαφέρον της Γουλβς, μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε και η Κρίσταλ Παλάς για την απόκτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός παρά το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, της Γαλλίας και εσχάτως της Αγγλίας, επιδιώκει να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, τιμώντας το συμβόλαιο του.

Η προσοχή του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο 51χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει στραμμένη την προσοχή του στο φινάλε της φετινής σεζόν και την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως ο Μαρτίνς απασχολεί «ζεστά» την Γουλβς, καθώς ο Νούνο Εσπιρίτο θα αναλάβει την Τότεναμ και ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα των «λύκων». Εν τω μεταξύ, η Κρίσταλ Πάλας έκανε κρούση στην πλευρά του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος φέρεται να απέρριψε την προοπτική να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ο στόχος του Μαρτίνς

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία στα συγκεκριμένα σενάρια και για αυτό έβγαλε την ενόχληση σε ερώτηση που του έγινε ενόψει του Αστέρα Τρίπολης. Το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη σεζόν με την εισαγωγή νέου συστήματος, με τη χρησιμοποίηση νέων παικτών και γενικώς με την όλη στάση του μέχρι σήμερα στου Ρέντη.

Στόχος του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη διοίκηση και μετά θα κοιτάξει το μέλλον του, έχοντας ως μεγάλο στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Κάτι βεβαίως που δεν έχει κρύψει στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θα ήθελε μελλοντικά να δουλέψει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπως η Premier League. Δεν έχει αυτοσκοπό να κερδίσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο, γι’ αυτό και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει απορρίψει προτάσεις από τη βραζιλιάνικη Σάο Πάουλο και την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Άγγλοι έχουν στα υπόψη τους και το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ σε αυτό προβλέπεται και ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρών. Η Γουλβς είναι εύκολο να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, σε περίπτωση που αποφασίσει ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι η ενδεδειγμένη για τον πάγκο της ομάδας της.

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments