Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ έκανε ανάρτηση στο Facebook. Τι την έχει ενοχλήσει και τοποθετήθηκε δημόσια.

Η Σία Κοσιώνη συνήθως δεν τοποθετείται σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα, αλλά αυτή τη φορά έκανε εξαίρεση σε σχέση με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών. Να θυμίσουμε ότι όπως ανακοινώθηκε χθες οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν τελικά στις 17 Μαΐου, ενώ η Βάνα Παπαευγγέλου στην ενημέρωση δικαιολόγησε αυτή την απόφαση.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε τοποθετηθεί νωρίτερα σε σχέση με αυτό το ζήτημα. Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, είχε γράψει στο Facebook: «Προσπαθώ στα αλήθεια να καταλάβω την απόφαση να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία τη Δευτέρα, με την αιτιολόγηση ότι τα μικρά παιδιά δεν φορούν μάσκες και ότι δεν μπορούν να κάνουν σελφ τεστ».

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι εντάξει να πάρεις το παιδάκι σου σε ταβέρνες, καφετέριες, παιδικές χαρές, παραλίες, ακόμη και διακοπές σε λίγες μέρες και δεν είναι εντάξει να βρίσκεται στο προστατευμένο περιβάλλον του σχολείου του που πλέον θα μπορούσε λόγω καιρού να λειτουργεί και έξω», πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη. Σίγουρα μια τέτοια τοποθέτηση από τη σύζυγο του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και συγγενή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε ιδιαίτερα αφού δεν έχει κιόλας συνηθίσει, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να κάνει τέτοιες τοποθετήσεις.

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτησή της στο Facebook

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος

Όπως είχε ανακοινωθεί, στη χθεσινή ενημέρωση θα δινόταν η εξήγηση αναφορικά με αυτό το θέμα που «άναψε» τη συζήτηση όσον αφορά τα μέτρα.

H Βάνα Παπαευαγγέλου είπε σχετικά με αυτό το θέμα. «Κύριο μέλημά μας η προστασία των ανθρώπινων ζωών», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό φαίνεται και από τις σημερινές εισηγήσεις μας που θα ανακοινωθούν από τον υπουργό. Συζητήθηκε στην επιτροπή μας η συμμετοχή όσων εμβολιαστούν σε περισσότερες δραστηριότητες. Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ανοίγουν τελικά στις 17 Μαΐου. Η απόφαση αυτή βασίστηκε στην επιφύλαξή μας να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες μαζί κι έτσι περιοριστήκαμε αρχικά στο να ξεκινήσει αρχικά η υποχρεωτική εκπαίδευση. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι βρέφη και παιδιά κάτω των 4 ετών δεν φοράνε μάσκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments