Lifestyle

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Ωνάσης έκανε σαν τρελός για μένα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Ωνάσης έκανε σαν τρελός για μένα
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η γνωστή καλλιτέχνης μίλησε σε συνέντευξη της για τη γνωριμία με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη στο Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. Να θυμίσουμε ότι η γνωστή καλλιτέχνης είχε ανέβει στη σκηνή του Just The 2 Of Us για να τραγουδήσουν το «Diamonds Are Forever».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η γνωριμία με τον Αλέξανδρο Ωνάση

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η μητέρα της

Θυμάται τη Σμυρνιά μητέρα της, τις αντιρρήσεις που είχε αρχικά να ασχοληθούν τα παιδιά της με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και πόσο πολύ τη στήριξε στη συνέχεια σε κάθε της βήμα: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, θυμάμαι, δούλευα σ’ ένα κέντρο και μου είπαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω. Η μάνα μου τι είχε κάνει; Κάθισε σε μια καρέκλα, χωρίς να κλαίει, αν και λάτρευε τον αδερφό μου, και κοίταγε εμένα που τραγουδούσα. Και μου έδινε κουράγιο».

Για τον μύθο της μοιραίας γυναίκας που την ακολουθούσε, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε καμιά σχέση με τον χαρακτήρα της: «Νομίζω ότι όλα τα πράγματα που έκανα, έβγαιναν από μέσα μου. Πετούσα τα παπούτσια μου ξαφνικά και χόρευα ξυπόλυτη. Έτσι μου ερχόταν. Έκανα πράγματα σαν Ζωζώ, αλλά ήταν όμορφα. Ήταν με αξιοπρέπεια ό,τι έκανα».

Μιλώντας για τη μοναξιά και τον ρόλο που παίζουν οι άνδρες στη ζωή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται: «Από μικρή ήμουν αδύναμη. Ο χαρακτήρας μου ήταν έτσι. Κάποτε είχα τη μάνα μου συντροφιά. Τα ξεπερνούσα όλα, γιατί αισθανόμουν σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments