Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η topless φωτογράφισή της που τρέλανε κόσμο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η topless φωτογράφισή της που τρέλανε κόσμο
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανέβασε φωτογραφίες «κόλαση» στις οποίες ποζάρει topless δίπλα στην παραλία.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks» στο κανάλι ΣΚΑΙ.

«Έριξε» το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της

Η ξανθιά καλλονή, με εκρηκτικό χαρακτήρα και στυλ κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα. Εξάλλου, η εντυπωσιακή Ευρυδίκη, διατηρεί έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς στο Instagram και κάθε της ανάρτηση κερδίζει «βροχή» από likes και σχόλια. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανέβασε πρόσφατα κάτι φωτογραφίες «κόλαση» στις οποίες ποζάρει topless δίπλα στην παραλία.

Η Ευρυδίκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που με τις εμφανίσεις της ξέρει να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με το καλλίγραμμο κορμί της. Με την τελευταία της ανάρτηση όμως, η Ευρυδική Παπαδοπούλου προκάλεσε… καύσωνα. «Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου είναι όπως γεννήθηκα, δίχως ταμπού και ελεύθερη», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε topless μέσα στη θάλασσα αλλά και ξαπλωμένη πάνω σε μια ξύλινη βάρκα στην ακρογιαλιά.

Είχε δοκιμάσει την τύχη της και στον διαγωνισμό Playmate

Πρώην μοντέλο, η Ευρυδίκη του «My Style Rocks» είχε δοκιμάσει πριν από χρόνια την τύχη της στον διαγωνισμό Playmate. Αν και ήμαστε στις πρώτες ημέρες του «My Style Rocks», φαίνεται πως ορισμένες παίκτριες είχαν καταφέρει να ξεχωρίσουν στα μάτια των τηλεθεατών ή μέσα από τα… σχόλια των κριτών από την αρχή και πολύ γρήγορα.

Είναι γνωστή για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα

Μία από αυτές ήταν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε ως «μία νέα Ραμόνα» και την άλλη, νέα Ιωάννα Τούνη, παρομοιάζοντάς την με παίκτριες από παλαιότερους κύκλους του τηλεπαιχνιδιού. Και στο σύντομο βιογραφικό, που έδωσε η παραγωγή του «My Style Rocks», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Σε ηλικία 18 ετών μάλιστα, έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς Playmate.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments