Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ζώδια να ξεκινήσουν μια σχέση ή να κάνουν μια νέα αρχή στη ήδη υπάρχουσα.

Κριός 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη αποφασιστικότητα προκειμένου να ξεπεράσετε τα εμπόδια προς εύρεση του αληθινού έρωτα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αυτό που αντιλαμβάνεστε ως πρόβλημα δεν είναι. Απλώς δεν έχετε προσπαθήσει αρκετά να το επιλύσετε. Σήμερα έχετε το απαραίτητο θάρρος και δυναμισμό που σας χρειάζεται για να προχωρήσετε μπροστά.

Ταύρος

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Θα πρέπει επιτέλους να πάρετε μια απόφαση σχετικά με αυτό το άτομο που σας έχει κυριολεκτικά μαγέψει. Απλώς αυτή τη φορά δεν μπορείτε να περιμένετε να κάνει εκείνος/η μια κίνηση προς εσάς, παρόλο που έτσι συνηθίζετε να κάνετε. Πρέπει πραγματικά να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά, αλλά σε περισσότερες από μία περιπτώσεις και με διαφορετικούς τρόπους. Σύντομα θα λάβει το μήνυμα.

Δίδυμος

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να αρνείται να συζητήσει κάτι που είναι σημαντικό. Απλά δεν θέλει να πει την γνώμη του. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αν τον/την πιέσετε να πει αυτό που σκέφτεται θα δημιουργηθεί περισσότερη σύγχυση, επομένως δεν είναι καλή ιδέα. Θα ήταν καλύτερα να αγνοήσετε προς το παρόν τελείως το θέμα και να του/της αφήσετε το περιθώριο να μιλήσει όταν αισθανθεί έτοιμος/η.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις συνθήκες για ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ, με την προϋπόθεση ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Υπάρχουν ένα-δυο ζητήματα για τα οποία μπορεί να μην υπήρξατε ειλικρινείς και το γεγονός αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις εάν δεν αρχίσετε να μιλάτε για αυτά και να τα επιλύσετε. Μετά από αυτό θα μπορέσετε να γιορτάσετε τον έρωτά σας.

Λέων

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να θάβετε το κεφάλι σας στην άμμο, παρά να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι μπορεί να κάνετε λάθος. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείτε την πιθανότητα μιας καταστροφής αν αποφασίσετε να άνετε αυτό που σκέφτεστε τώρα. Βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι πριν πείτε ναι. Μην αφήνετε το ζήτημα σε εκκρεμότητα.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αύρα μυστηρίου στην ερωτική σας ζωή. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο, ώστε να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας. Αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο το μεγεθύνετε στο μυαλό σας. Πιστεύετε ότι σας πέφτει πολύς αλλά κάνετε λάθος.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να λιώνετε από ανυπομονησία με την σκέψη όλων όσων θα μπορούσαν να συμβούν απόψε με το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αλλά οι φαντασιώσεις σας μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περιμένετε έως ότου συναντηθείτε πριν παρασυρθείτε με σχέδια και ιδέες. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι έτσι όπως νομίζετε, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις.

Σκορπιός

Η λεπτότητα και η σιωπή δεν θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε να πάτε, αν αυτό είναι να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να ντυθείτε με φωτεινά χρώματα, να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και να του/της πιάσετε κουβέντα για κάποιο ενδιαφέρον θέμα. Όσο πιο ανοιχτοί, ειλικρινείς, ζεστοί και ενθουσιώδεις είστε, τόσο το καλύτερο. Μη δειλιάζετε!

Τοξότης

Είναι πιο εύκολο για εσάς να μιλάτε για τα συναισθήματά σας σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε ο εαυτός σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην προσπαθήσετε να υποτιμήσετε πώς αισθάνεστε. Απλώς προσπαθήστε να είστε ευγενικοί όταν μιλάτε, για να μην δείξετε έλλειψη τακτ ή διακριτικότητας. Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς σε όλους τους τομείς και να αναλαμβάνετε την ευθύνη για ό,τι λέτε ή κάνετε.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να υποστηρίξετε τον/την νέο/α σας σύντροφο και να προσκαλέσετε μερικούς από τους φίλους σας να τον/την γνωρίσουν. Εάν και οι δύο αισθάνεστε κάπως νευρικοί με αυτήν την προοπτική, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα κάνει θραύση!

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να έρθουν στην επιφάνεια τα πιο βαθιά σας συναισθήματα και σας δίνει το θάρρος να τα μοιραστείτε με το πιο πρόσφατο φλερτ σας. Αυτό θα τον/την βοηθήσει πραγματικά να σας καταλάβει καλύτερα και να συνειδητοποιήσει ότι σας ενδιαφέρει εξίσου, ακόμη και αν κάποιες φορές έχετε έναν περίεργο τρόπο να το δείχνετε. Ίσως θα πρέπει να δείχνετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας πιο συχνά. Θα το εκτιμήσει.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει θετικού οιωνούς για ένα ραντεβού με κάποιον/α που σας κάνει να αισθάνεστε νευρικότητα, επειδή είναι τόσο εντυπωσιακός/ή. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα ή να αισθάνεστε ανεπαρκείς, καθώς θα τον/την γοητεύσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ο συνηθισμένος χαλαρός, χαμογελαστός εαυτός σας και θα περάσετε υπέροχα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments