Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έρθουν αντιμέτωπα με κάποια ερωτήματα.

Κριός 

Το σύμπαν σε ενθαρρύνει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Αν οποιαδήποτε περιοχή του συναισθηματικού σου κόσμου έχει γίνει πολύ σοβαρή ή κουραστική, τότε εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να απολαύσεις περισσότερη διασκέδαση και επιπολαιότητα. Όταν γελάς, ο κόσμος γελάει μαζί σου – κι αυτό επιθυμεί να κάνει μαζί σου το ταίρι σου!

Ταύρος

Προσπάθησε να αντισταθείς στην υπερβολική εστίαση όσων πιστεύεις πως απέχουν πολύ από την ιδανική ή τέλεια εικόνα της ερωτικής σου ζωής. Αν εξετάσεις τι συμβαίνει ή τι προχωράει πιο αισιόδοξα θα μειώσεις οποιαδήποτε υπάρχουσα ένταση ή αρνητικότητα στο λεπτό. Αναμφίβολα υπάρχουν λόγοι που σε κάνουν να νιώθεις θετική κι αισιόδοξη. Μια μικρή προσαρμογή στάσης… είναι το μόνο που χρειάζεται.

Δίδυμος

Μια απροσδόκητη εξέλιξη ίσως κρύβει ένα κρυφό πλεονέκτημα. Για να το εντοπίσεις όμως ανάμεσα σε ό, τι συμβαίνει, κοίταξε προσεκτικά την αλλαγή που προσφέρει. Μπορεί να μεταφέρει τη σχέση σου, σε μια πολύ νέα και διαφορετική πορεία…και ίσως αυτό της προσφέρει την αναζωογόνηση που χρειαζόταν. Ακολούθησε αυτό το ενδιαφέρον ρεύμα. Μπορεί να σου αρέσει ο προορισμός μόλις γίνει σαφέστερος. 

Καρκίνος

Το μυαλό σου θα σου επιτρέψει να εξελίξεις το δεσμό σου όσο επιθυμείς. Ωστόσο, η καρδιά σου μπορεί να ανησυχεί. Αν κι αυτό που λες ίσως δεν αποτελεί έκπληξη για τον εραστή σου, ίσως οδηγήσει σε μια συζήτηση που χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Αν χρησιμοποιείς περισσότερο λέξεις όπως «εμείς» και «εμάς» θα διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα και χαλαρά.

Λέων

Η διατήρηση της ειρήνης στην ερωτική σου ζωή μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα ακόμη κι αν έχεις κουραστεί απ’ αυτή. Αντιμετωπίζεις επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που δεν έχουν αντιμετωπιστεί σωστά και δεν έχουν λυθεί ακόμα. Η αναγνώρισή τους είναι μια χαρά, αλλά η ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου είναι απαραίτητη. Αυτό μπορείς να το κάνεις σήμερα. 

Παρθένος

Προσπάθησε να μην είσαι αντιδραστική. Βλέπεις κάποια πράγματα εντελώς ουτοπιστικά, με αποτέλεσμα τα συμπεράσματά σου να είναι ανακριβή. Να ξέρεις πως το παρελθόν δεν είναι η αυστηρή κατευθυντήρια γραμμή για το μέλλον σου. Αυτό που ίσως δεν μπορούσες να ελέγξεις τότε… θα είναι πιο εύκολο για σένα να το διαχειριστείς τώρα. Μπορείς- και πρέπει – να το πιστέψεις. 

Ζυγός

Διπλωματία και τακτική είναι δυο πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβεις σε οποιεσδήποτε ανταλλαγές με τον αγαπημένο σου σήμερα. Αν ο άμεσος τρόπος απέναντι στον αγαπημένο σου φέρνει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε αυτή είναι η στάση που πρέπει να ακολουθήσεις. Επομένως, αξιοποίησε την οποιαδήποτε λεκτική δύναμή σου. Το να είσαι υπερβολικά δυναμική, ίσως σε αναγκάσει να ζητήσεις στο τέλος συγνώμη από το ταίρι σου. Γι’ αυτό προσοχή! 

Σκορπιός

Το πείσμα του σκορπιού είναι πιθανώς θρυλικό. Αλλά αν αναμειχθεί με επαναστατικότητα, ένα κύμα έντασης θα κλονίσει τη σχέση σου. Να είσαι ειλικρινής για τους λόγους που εκνευρίζεσαι ή επιμένεις να γίνει κάτι με τον τρόπο σου. Θα κερδίσεις περισσότερη υποστήριξη από τον αγαπημένο σου, ενθαρρύνοντας – κι όχι αποτρέποντας – την παθιασμένη πρόοδο που φαίνεται πως και οι δύο είστε πρόθυμοι να κάνετε.

Τοξότης

Οι αμυδρές αλλαγές που εξετάζεις στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να αξίζουν να τις εφαρμόσεις σταδιακά τώρα. Νιώθεις πως χρειάζεσαι μια «παθιασμένη αναβάθμιση» στα ερωτικά σου. Με την Αφροδίτη μάλιστα που επηρεάζει τις συνεργασίες σου, μπορείς να αναζωογονήσεις ό,τι έχει φθαρεί. Αξιοποιήστε αυτήν την χρήσιμη επιρροή αποκατάστασης! 

Αιγόκερως

Κάτι για το οποίο ένιωθες σιγουριά στα ερωτικά σου, τώρα θ’ αρχίσει να σε κάνει να αναρωτιέσαι. Σκέψου όμως πώς εξελίσσονται οι περιστάσεις της σχέσης σου, απαιτώντας να μεγαλώσεις μαζί τους. Η αποδοχή αυτού του γεγονότος, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι θέλεις και χρειάζεσαι τώρα… σε σύγκριση με το παρελθόν. Εμπιστέψου αυτήν τη διαδικασία και πίστεψε πως η εξέλιξη είναι υγιής.

Υδροχόος

Θα ήταν καλό να αξιολογήσεις με ακρίβεια την ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση τώρα. Αν εντοπίσεις έστω κι ένα ίχνος αμυντικότητας ή αγωνίας από τον εραστή σου, τότε ανέβαλλε τη συζήτηση. Συνδέσου με ό, τι είναι θετικό – και όπου είναι δυνατόν- δείξε τη στοργή σου με πράξεις…. κι άφησε κατά μέρος τα λόγια, προς το παρόν. 

Ιχθύς

Μην πιστέψεις πως η εμφανής έλλειψη ενδιαφέροντος του αγαπημένου σου για κάτι…είναι πρόβλημα. Μπορεί να υπέθετες πως θα συνδεθεί άμεσα με ό,τι σε ενθουσιάζει και σε παρακινεί. Δως του όμως την ευκαιρία να το καταλάβει και να το εμπεδώσει. Μοιράσου μαζί του όλες τις εμπνευσμένες ιδέες σου, μία προς μία. Ο εραστής σου ίσως δεν συνδεθεί άμεσα με όλα αυτά, αλλά σύντομα θα μπορέσεις να προσδιορίσεις, πού υπάρχει κοινή έμπνευση. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments