Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης
Γλυκά Νερά: Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει προηγουμένως αρκετές φορές την οικία και γνώριζαν για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς τις στιγμές φρίκης που βίωσε όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες που άφησαν το 11 μηνών παιδί του ορφανό από μητέρα.

Σημειώνεται ότι η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να αναφέρει ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει προχωρήσει σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τον εντοπισμό των δραστών.

«… τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά μου έλεγαν συνέχεια ‘που είναι τα λεφτά ρε’», περιέγραψε ο σύζυγος της 20χρονης.

Ο άνδρας δεν αντιστάθηκε στους κακοποιούς και προκειμένου να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο, τους αποκάλυψε ότι είχε σε ένα κουτί παιχνιδιών τα χρήματα που ζητούσαν.

«… τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες.

»Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και αλλά χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και  έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα άτομα που είχαν εργαστεί στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά και σε όσους γνώριζαν για την αγορά του οικοπέδου και το χτίσιμο του νέου σπιτιού. Επιπλέον, εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν προηγουμένως παρακολουθήσει αρκετές φορές το σπίτι και γνώριζαν για το παράθυρο στο υπόγειο, το οποίο και παραβίασαν για να μπουν στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments