Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [13/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [13/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Οι σημερινές ερωτικές προβλέψεις δεν επιφυλάσσει και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις για τα ζώδια.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αβεβαιότητα ως προς τον τρόπο που θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Από τη μία πλευρά θέλετε απλώς να πείτε ό,τι έχετε να πείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς πολλά-πολλά. Από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιείτε ότι όταν μοιράζεστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, γίνεστε πιο ευάλωτοι και δεν το θέλετε. Ακούστε το ένστικτό σας. Αυτό θα σας καθοδηγήσει σωστά.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το έτερον σας ήμισυ για το πού θα πάτε από εδώ και πέρα. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό κλίμα δεν σας βοηθάει να ξεκινήσετε. Φοβάστε ότι μπορεί να γίνετε πολύ συναισθηματικοί και να μην καταφέρετε να μιλήσετε όπως απαιτείται. Μήπως να προγραμματίζατε μια μικρή εκδρομή; Το να αλλάξετε περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσει.

Δίδυμος

Έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Το γεγονός ότι εσείς ή ο/η σύντροφός σας τολμά να μιλήσει για ένα συναισθηματικό ζήτημα που αφορά και τους δυο σας, μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Ωστόσο, αν δεν επιλυθεί τώρα, θα προκύπτει το ίδιο θέμα ξανά και ξανά με δυσάρεστες συνέπειες. Θα βοηθούσε αν μπορούσατε πραγματικά να ακούσετε τι έχει να πει ο καθένας από εσάς.

Καρκίνος

Αισθάνεστε αρκετά καταβεβλημένοι από τα συναισθήματά σας, ειδικά με το τρέχον πλανητικό κλίμα. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε λίγο δυσαρεστημένοι που νοιάζεστε τόσο πολύ για κάποιον/α που δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται με την ίδια ζέση. Πρόκειται για μια δύσκολη και δυνητικά οδυνηρή κατάσταση, αλλά ως συνήθως, αν μπορέσετε να συζητήσετε το πρόβλημα θα καταφέρετε να βρείτε μια λύση αποδεκτή και από τους δυο σας.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να καλύψετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα με μια επίπλαστη αδιαφορία. Αν εσείς και το άτομο που σας έφερε σε αυτή την κατάσταση συναντηθείτε τυχαία σήμερα, τότε δεν θα είστε εσείς εκείνος/η που θα ζητήσετε συγχώρεση με δάκρυα στα μάτια.

Παρθένος

Μην ανησυχείτε αν δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί σήμερα το πρωί, καθώς η ενέργεια της μέρας γρήγορα θα σας φέρει στα λογικά σας. Σήμερα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να προσκαλέσετε τον/την αγαπημένο/η σας για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή ίσως και τα τρία. Απολαύστε κάθε στιγμή αυτής της μέρας γιατί θα αργήσει να ξαναέρθει κάτι αντίστοιχο. Το σύμπαν υποστηρίζει κάθε προσπάθεια να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ. Φροντίστε να ντυθείτε με ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και σας δίνουν έναν αέρα μυστηρίου. Υπάρχει μια αίσθηση αστάθειας στην ατμόσφαιρα, που όμως κάνει την τρέχουσα ερωτική σας σχέση να μοιάζει με μια μεγάλη ρομαντική περιπέτεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωριστείτε καλύτερα και να γιορτάσετε τον έρωτά σας

Σκορπιός

Μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, ειδικά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Φαίνεται να υπάρχει μια ισχυρή δύναμη που σας πλησιάζει όλο και πιο κοντά, την οποία δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε. Μην δοκιμάσετε καν. Απλώς απολαύστε την ολοένα και μεγαλύτερη οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ερωτική συνάντηση. Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να προετοιμαστείτε, καθώς θα συμβεί από μόνο του. Αλλά θα ξέρετε πότε έφτασε η στιγμή γιατί ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε ότι – είτε γνωρίζετε αυτό το άτομο εδώ και κάποιο καιρό είτε μόλις γνωριστήκατε- υπάρχει μια πραγματικά ισχυρή χημεία μεταξύ σας ενάντια σε κάθε λογική εξήγηση.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάμπτει τα τελευταία απομεινάρια αντίστασης απέναντι στο φλερτ κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Ίσως να μην υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για αυτό, καθώς γνωρίζετε ότι απλά το παίζετε δύσκολοι. Σήμερα δεν θα μπορείτε πλέον να προσποιείστε ότι δεν σας ενδιαφέρει, καθώς έχετε αρχίσει να αναπτύσσετε δυνατά συναισθήματα για αυτόν/αυτήν.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση για να συναντήσετε από κοντά κάποιο άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μόνο μέσω διαδικτύου. Συνειδητοποιείτε ότι παρόλο που μπορεί να μην έχετε βρεθεί ποτέ στο ίδιο δωμάτιο, πρέπει να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον σε πολύ βαθύτερο επίπεδο. Ίσως το επόμενο βήμα να είναι ένα τηλεφώνημα όπου θα του/της πείτε πώς νιώθετε και τι θα θέλατε να γίνει από εδώ και πέρα.

Ιχθύς

Σήμερα βασιλεύει ο έρωτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είτε θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον/α, θα ήταν καλό να ντυθείτε με αποχρώσεις του μπλε ή γενικά με χρώματα που θα σας κάνουν να λάμπετε. Σίγουρα όχι με σκουρόχρωμα ρούχα. Οι σημερινές αλληλεπιδράσεις έχουν την τάση να είναι πολύ συναισθηματικές και θα έχετε την διάθεση να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας μυστικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments