Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 14/05

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 14/05
Ελίφ σήμερα: Ο Τζεμ προσπαθεί να πείσει τη Ράνα πως είναι ερωτευμένη με την εξουσία και όχι με τον Ταρίκ.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κερέμ μιλάει με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ίσως έδρασε γρήγορα και παρορμητικά και πλήγωσε τον Ταρίκ αλλά υπόσχεται να επανορθώσει. Ο Ταρίκ βλέπει τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά να αγκαλιάζονται και το βρίσκει παράξενο. Η αντιπάθεια του για τον νεαρό μεγαλώνει κάθε μέρα. Αργότερα η Σουρεγιά μιλάει στον Κερέμ για κάποιες ιδέες που έχει για την καμπάνια της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών αλλά εκείνος δείχνει αφηρημένος. Σκέφτεται τα λόγια της αδελφής του και παρόλο που μιλήσανε και της εξήγησε τις προθέσεις του, νιώθει ακόμα άβολα. Η Σουρεγιά καταλαβαίνει πως κάτι τον ενοχλεί και ο Κερέμ, επειδή την εμπιστεύεται, της εξηγεί τι συνέβη.

Η Ράνα κρυφακούει τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως το πρόβλημα του Κερέμ είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά. Αμέσως τηλεφωνεί στον Τζεμ και του ζητάει να συναντηθούν σε ένα καφέ. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο ίδιο καφέ. Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι λυπημένος και η Σουρεγιά με τα λόγια της τον παρηγορεί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται από τον τρόπο σκέψης της. Ο Τζεμ προσπαθεί να πείσει τη Ράνα πως είναι ερωτευμένη με την εξουσία και όχι με τον Ταρίκ. Εκείνη του λέει πως αγαπάει τον Ταρίκ αλλά θέλει να τον δει να υποφέρει. Θέλει να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως δεν σημαίνει τίποτα για την οικογένεια Χακτανίρ.

Η Ράνα πιστεύει πως αν η νέα σειρά παιδικών παπουτσιών πάει καλά, ο Ταρίκ θα νιώσει απαίσια. Ο Κερέμ βλέπει τη Ράνα με τον Τζεμ και εκείνοι πλησιάζουν το τραπέζι τους. Ο Τζεμ λέει στον Κερέμ πόσο ενθουσιασμένη είναι η Ράνα με τα νέα σχέδια της εταιρίας.

Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη γιατί οι προετοιμασίες για το πάρτι, που οργανώνει δεν πάνε καλά και τα βάζει με όλους. Ο Γιουνούς ενημερώνει τον Κερέμ πως μια εταιρία από τη Λατινική Αμερική θέλει να συνεργαστεί μαζί τους.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι ενθουσιασμένοι με τα καλά νέα. Αυτή η είδηση δίνει φτερά στον Κερέμ να συνεχίσει και διαλύει κάθε σύννεφο αμφιβολίας. Η Χουμεϊρά μιλάει στον Ταρίκ για τα προβλήματα σχετικά με την οργάνωση του πάρτι αλλά ο Ταρίκ δεν ενδιαφέρεται καθόλου και στο τέλος της βάζει τις φωνές. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ είναι θυμωμένος και φέρεται αλλόκοτα εξαιτίας του Κερέμ και της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών, που ετοιμάζει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments