Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 17/05

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 17/05
8 λέξεις σήμερα: Ο Άκης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη, παίρνει τους δρόμους για να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Έρση κάνει παράπονα στη Ναυσικά για την συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντί της, αλλά η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της και την συμβουλεύει να σταματήσει να είναι τόσο επικριτική.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Άκης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη, παίρνει τους δρόμους για να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Την ίδια ώρα, Δημήτρης και Μαίρη συνεχίζουν ανυποψίαστοι να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων. Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.

Οι κόντρες ανάμεσα σε Ναυσικά και Μάρκο συνεχίζονται, ενώ ο Οδυσσέας κι η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση. Ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη κι η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού. Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο…

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης. 8 λέξεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments