Lifestyle

Τέλος από το MEGA αγαπημένος παρουσιαστής

Τέλος από το MEGA αγαπημένος παρουσιαστής
Τέλος από το MEGA αγαπημένος παρουσιαστής. Τι συνέβη με την εκπομπή του;

Πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν στην επαναλειτουργία του Mega με νέα προγράμματα εκπομπών και τηλεοπτικών σειρών και η αλήθεια είναι πως το «μεγάλο κανάλι» τα έχει πάει περίφημα.

Όπως συνηθίζεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς αρκετές εκπομπές δεν σημειώνουν την επιτυχία που προσδοκούσαν οι ιθύνοντες και λόγω χαμηλών…«πτήσεων» στα νούμερα τηλεθέασης αναγκάζονται να «κοπούν».

Κάτι τέτοια φέρεται πως θα συμβεί και για την εκπομπή «Supermarket Sweep» του Τόνι Σφήνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του nassosblog.gr. Η απογευματινή εκπομπή δεν τα πάει καλά κι απ’ ότι φαίνεται δεν θα την ξαναδούμε και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το Supermarket Sweep είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και δράσης με παρουσιαστή τον γνωστό τραγουδιστή που τα επεισόδια του προβάλλονται καθημερινά στις 18:40. Στα καθημερινά επεισόδια τρία ζευγάρια  διαγωνίζονται σε απίστευτα παιχνίδια λέξεων, γρίφους αλλά και μοναδικά action games με τα καρότσια να παίρνουν φωτιά!

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να «σαρώσει» τα περισσότερα προϊόντα στο καρότσι του, εξασφαλίζει το ποσό των 300 ευρώ και πηγαίνει στον τελικό για να διεκδικήσει επιπλέον 1500 ευρώ. Το ζευγάρι που έρχεται δεύτερο, κερδίζει 200 ευρώ, ενώ το ζευγάρι που θα μαζέψει τα λιγότερα προϊόντα κερδίζει 100 ευρώ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments