Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 20/05

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 20/05
8 λέξεις σήμερα: Ο Σίμος εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα της τοκογλυφίας και η Σμαράγδα ανησυχεί πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Σίμος συνεχίζει με το σχέδιο της παγίδευσης του κυκλώματος των τοκογλύφων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει το κανάλι από την κατρακύλα.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Μάγδα υποφέρει και δεν αφήνει τον Αιμίλιο να της συμπαρασταθεί. Όπως ήταν επόμενο, τα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Άκη πέφτουν κατακόρυφα και η Ηλιάνα αναλαμβάνει να του μιλήσει για να τον πείσει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Όταν του προτείνει όμως να ξαναφέρουν τον Αιμίλιο πίσω στη θέση του διευθυντή, ο Άκης απορρίπτει την ιδέα της με πολύ έντονο τρόπο, δείχνοντάς της ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Ο Σίμος εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα της τοκογλυφίας και η Σμαράγδα ανησυχεί πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο εκδότης της Έλλης επισκέπτεται τον Φρίξο και την Έλλη στο σπίτι τους και ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του οπωσδήποτε. Η Ηλιάνα αποκαλύπτει με περίσσιο θράσος στον Δημήτρη ότι αυτή τον πρόδωσε, ανοίγοντας νέο πόλεμο μαζί του.

Ο Νικηφόρος με την Εύα λένε στην Ολυμπία για την εγκυμοσύνη, χωρίς όμως να ξέρουν ποια θα είναι η αντίδρασή της. Η Κατερίνα συνεχίζει να μη δέχεται τον Άλκη στην οικογένεια και ο Μιλτιάδης, σε μια μεγάλη έκρηξη, της ζητάει να χωρίσουν.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments