Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός  

Η διάθεση μετρητών προς την κατεύθυνση του εραστή σου μπορεί να ανεβάσει τα πνεύματα για λίγο και από τις δύο πλευρές. Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς κάποιον που συνεχίζει να παίρνει, αν συνεχίζεις να δίνεις. Υπάρχουν τρόποι να αγγίξεις την καρδιά του, χωρίς να ξεμείνετε από χρήματα ή να αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα στο μέλλον. Μπορείς να αλλάξεις την εστίασή σας από οτιδήποτε υλικό, σε ό,τι είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο κι απολαυστικό… με άλλους τρόπους. 

Ταύρος

Θα ήταν δύσκολο να αγνοήσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει στα ερωτικά σου. Μπορείς όμως να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα χωρίς να εκνευριστεί κανείς. Εστίασε σε ό, τι υπάρχει στον ορίζοντα ή σε μια μεγαλύτερη εικόνα που σε ενθουσιάζει ή σε εμπνέει. Οτιδήποτε αρνητικό ή παθιασμένα αντιπαραγωγικό δεν χρειάζεται την ενέργεια που θέλεις να του δώσεις.

Δίδυμος

Το να βρεις το θάρρος για να κάνεις μερικές βελτιώσεις στη σχέση σου, είναι μια χαρά. Πρέπει όμως να ρίξεις κάποια αμυντικά εμπόδια. Μια μικρή προσαρμογή της στάσης σου για να μεταφέρεις μαγεία στο δεσμό σου θα είναι μια καλή κίνηση. Δημιούργησε μια στοργική ατμόσφαιρα συνεργασίας και δες τι βελτιώνεται – ή μεταμορφώνεται υπέροχα – κάνοντάς το.

Καρκίνος

Έχεις μερικές άκαμπτες ιδέες για όσα θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως η μεταφορά αυτών των σκέψεων, δεν θα βρουν την αποδοχή ή τη συνεργασία που επιθυμείς από το ταίρι σου. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στη διατήρηση της ειρήνης αυτή τη στιγμή και όχι στην υπονόμευσή της. Αυτό μπορεί να σημαίνει επίσης, τη δημιουργία μιας πιο ισορροπημένης εστίασης σχετικά με τις ανάγκες και των δύο.

Λέων

Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η οικειότητα δεν πρέπει να καταγράφονται με συνέπεια σε μια λίστα προτεραιοτήτων. Δεδομένης της εστίασης που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, πιθανόν θα έλεγες, πως εύκολα λέγεται παρά γίνεται κάτι τέτοιο. Έλεγξε όμως την καρδιά σου για να δεις αν είναι ευτυχισμένη. Μια ειλικρινή ματιά προς τα μέσα, θα σου αποκαλύψει πως χάνεις πολλές ευχάριστες ευκαιρίες – και μόνο από επιλογή.  

Παρθένος

Μπορεί να έχεις μια άκαμπτη ιδέα για το πώς πρέπει να προχωρήσει κάτι στο δεσμό σου, όμως ο εραστής σου έχει διαφορετική γνώμη. Αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα λάθος. Άνοιξε το μυαλό σου για να δεις αν το σκεπτικό του είναι πιο χρήσιμο από ό, τι πιστεύεις. Μια διάθεση συνεργασίας από την πλευρά σου θα μπορούσε να μεταφέρει μια κοινή ιδέα ή ένα σχέδιο σε μια ωφέλιμη κι εμπνευσμένη κατεύθυνση. 

Ζυγός

Οι αυθόρμητες αποφάσεις ή ενέργειες από την πλευρά σου θα αναγκάσουν τον εραστή σου να κάνει αγώνα για να σε ακολουθήσει. Η επιθυμία σου να διατηρήσεις τα πράγματα σε κίνηση μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πως προσφέρεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν στη σχέση σου. Προσπάθησε όμως να εξετάσεις, μήπως ευθύνεσαι για την ανισορροπία που δημιουργήθηκε. Αν επιβραδύνεις, θα δεις πως θα επανέλθει η ισορροπία.  

Σκορπιός

Να είσαι πρόθυμη να ρίξεις μια βαθιά ματιά μέσα σου για να εξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ίσως ήρθε η ώρα να ορίσεις μια νέα ατζέντα για όσα επιθυμείς και χρειάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τότε η προσωπική σου ικανοποίηση, πρέπει να είναι η πρώτη στη λίστα των αλλαγών. Αν είσαι ελεύθερη κάνε ένα διάλειμμα για να εστιάσεις σε ό,τι έχεις τσεκάρει πως επιθυμείς από την ερωτική σου ζωή, για να νιώθεις καλά.

Τοξότης

Ίσως να μην μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που ήθελες για την εξέλιξη του δεσμού σου. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν θετικά χαρακτηριστικά σε ό,τι εξελίσσεται τώρα. Όχι μόνο θα μπορέσεις να προσδιορίσεις τον τρόπο που θα βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλά θα συνειδητοποιήσεις ό,τι χρειάζεται να κάνεις… σε ό,τι αφορά τα νέα επίπεδα συνεργασίας και κατανόησης ανάμεσά σας.  

Αιγόκερως

Δεν θα ωφεληθείς ιδιαίτερα αν εστιάσεις έντονα στις ελλείψεις της σχέσης σου. Αντ’ αυτού επικεντρώσου σε ό, τι είναι άνετο και παρήγορο….όπως και στο γεγονός ότι η ευτυχία, δεν είναι αντικατοπτρισμός. Προσφέρονται ευκαιρίες να νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να μετατοπίσεις την εστίασή σου στο συγκεκριμένο σημείο και να το εκμεταλλευτείς. 

Υδροχόος

Μια γλυκιά, αξέχαστη εμπειρία χρειάζεται τις γενναιόδωρες και συμπονετικές σου ιδιότητες τώρα. Αυτές ανοίγουν την πόρτα σε ένα νέο παθιασμένο έδαφος με τον εραστή σου. Η καινούργια κατάσταση που θα επικρατήσει, ίσως περιλαμβάνει τη δημιουργία ή ενίσχυση μιας διανοητικής σύνδεσης ανάμεσά σας, κατά κύριο λόγο. Η ανταμοιβή απ’ αυτό, μπορεί να είναι η καλυτέρευση της κατάστασης!  

Ιχθύς

Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι σέξι και αξιοθαύμαστη. Αν όμως κάνεις το λάθος να πιστέψεις σε υποψίες και υποθέσεις, θα δημιουργήσεις επιπλοκές στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να είναι αναγκαίο να ανοιχτείς περισσότερο συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σου. Η διάθεσή σου να τον ακούσεις με προσοχή, θα είναι το δυνατό χαρακτηριστικό σου τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments