Πως Να

Πως να: Ψάξτε tweets με ημερομηνία

Πως να: Ψάξτε tweets με ημερομηνία
Πως να: Ψάξιμο tweets με ημερομηνία.

Tο Twitter δίνει τη δυνατότητα να βρούμε με ακρίβεια αυτό που ψάχνουμε, ειδικά όταν θέλουμε να βρούμε κάτι που δημοσιεύθηκε σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Να σημειωθεί πως η πλατφόρμα εξετάζει να προσθέσει μία συνδρομητική υπηρεσία προς τους χρήστες

Πως να: Δυνατότητα σύνθετης αναζήτης του Twitter

Το Twitter παρέχει μια σελίδα Σύνθετης αναζήτησης τόσο για κινητό όσο και για desktop, που σας επιτρέπει να αναζητάτε tweets που δημοσιεύονται εντός συγκεκριμένου εύρους ημερομηνιών αναφέρει το secnews. Εάν χρησιμοποιείτε κινητό, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://mobile.twitter.com/search-advanced. Εάν χρησιμοποιείτε desktop, μεταβείτε στη διεύθυνση https://twitter.com/search-advanced?lang=el. Πως να

Στη σελίδα Σύνθετη αναζήτηση, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα “Ημερομηνίες“. Εκεί, θα βρείτε δύο παραμέτρους: “Από” και “Έως“. Επιλέξτε τον επιθυμητό μήνα, ημέρα και έτος για κάθε παράμετρο.

  • Με το Από: Ορίζετε τα tweets που δημοσιεύτηκαν μετά τα μεσάνυχτα (12:00 π.μ.) μίας ημερομηνίας.
  • Με το Έως: Ορίζετε τα tweets που δημοσιεύτηκαν μέχρι τα μεσάνυχτα (12:00 π.μ.) μίας ημερομηνίας.

Ενώ ακούγεται απλό, η χρήση των παραμέτρων αυτών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βρείτε tweets μόνο από την 1η Μαΐου του 2014, πρέπει να ορίσετε το “Από” σε “1 Μαΐου 2014” και το “Έως” σε “2 Μαΐου 2014”. Έτσι θα λάβετε τα tweets που δημοσιεύτηκαν από τα μεσάνυχτα της 1ης Μαΐου έως τα μεσάνυχτα στις 2 Μαΐου. Δεν ορίζετε και τα δύο πεδία στην ίδια ημερομηνία.

Παρομοίως, εάν θέλετε να βρείτε μόνο tweets από το μήνα Μάιο του 2014, ορίστε το “Από” σε “1 Μαΐου 2014” και το “Έως” σε “1 Ιουνίου 2014”. Με αυτόν τον τρόπο, η αναζήτησή σας θα καλύψει και τις 31 ημέρες του Μαΐου.

Πως να

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα πάνω και εισαγάγετε μια άλλη παράμετρο, όπως έναν όρο αναζήτησης στην ενότητα “Λέξεις” ή ένα όνομα λογαριασμού στην ενότητα “Λογαριασμοί“. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Αναζήτηση“. Όταν δείτε τα αποτελέσματα, μπορείτε να τα ταξινομήσετε περαιτέρω με διαφορετικά κριτήρια χρησιμοποιώντας καρτέλες που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Το “Κορυφαία” εμφανίζει τα αντίστοιχα tweets με το μεγαλύτερο engagement. Το “Πιο πρόσφατα” δείχνει όλα τα αντίστοιχα tweets με αντίστροφη χρονολογική σειρά.

Ομοίως, μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα που ταιριάζουν με άτομα, φωτογραφίες ή βίντεο κάνοντας κλικ στις άλλες καρτέλες αποτελεσμάτων. Εάν πρέπει να κάνετε άλλη αναζήτηση, απλώς επισκεφτείτε ξανά τη σελίδα σύνθετης αναζήτησης του Twitter και πραγματοποιήστε ξανά αναζήτηση. Περιλαμβάνει πολλές ισχυρές παραμέτρους που σας επιτρέπουν να περιορίσετε τα tweets σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προς ή από συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και πολλά άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments