Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης: Στόχος πολλών ομάδων της Super League

Σωτήρης Νίνης: Στόχος πολλών ομάδων της Super League
Σωτήρης Νίνης: Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε μία πολύ καλή χρονιά στο Βόλο και μπαίνει στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Ο Σωτήρης Νίνης έκανε μία πολύ καλή χρονιά στο Βόλο και μπήκε ήδη στην λίστα πολλών ομάδων της Super League. Πρόσφατα μάλιστα είχε ανανεώσει με τον Βόλο για ακόμα ένα έτος. Παρόλα αυτά παραμένει στο στόχαστρο πολλών ομάδων για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να αργεί να ανοίξει επίσημα. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει αρκετές ομάδες από το να προχωρούν για τα καλά τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Εξάλλου, αρκετές ομάδες έχουν ήδη κλείσει τις πρώτες τους μεταγραφές όπως είναι η ΑΕΚ με τους Γούτα και Μήτογλου, αλλά και ο ΟΦΗ με την περίπτωση του Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολη.

Ορατό το ενδιαφέρον από ΟΦΗ

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Νιόπλιας έχει προτείνει το όνομα του στον ΟΦΗ και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα γίνει κίνηση για να γίνει κάτοικος του νησιού της Κρήτης, μιας και η κρητική ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά και να διεκδικήσει μια θέση από αυτές που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη.

Από την άλλη αναγνωρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και μάλιστα όπως είναι γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο Βόλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του για τον επόμενο χρόνο. Στο ενδεχόμενο που τελικά ο ΟΦΗ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Νίνη, είναι δεδομένο ότι θα προσεγγίσει πρώτα την ομάδα του και στη συνέχεια θα καταθέσει την όποια πρόταση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται πως ο Νίνης αγωνίστηκε φέτος συνολικά σε 25 παιχνίδια του Βόλου.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

  • Τον Μάρτιο του 2007 κλήθηκε στην ομάδα των Ελπίδων (Κ-21). Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε στις 27 Μαρτίου στον αγώνα εναντίον της Δανίας (Κ-21).
  • Το καλοκαίρι του ίδιου έτους κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την ομάδα των Ελπίδων, γεγονός που έκανε τον τότε προπονητή της ανδρικής εθνικής ομάδας Ότο Ρεχάγκελ να τον καλέσει στην Ανδρών, έναν χρόνο αργότερα.Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2008 κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών.
  • Η πρώτη του συμμετοχή ήταν σε φιλικό αγώνα με την Κύπρο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 19 Μαΐου 2008. Σκόραρε για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στον ίδιο αγώνα εναντίον της Κύπρου και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ελλάδας, σε ηλικία 18 χρονών και 40 ημερών.
  • Συμμετείχε στα τελικά του Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική καθώς και στο Euro 2012 που διεξήχθη στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
  • Υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής Νέων που αγωνίστηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων το 2007.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments