Lifestyle

Survivor: Τα πλάνα με τη γυμνή Καρολίνα και το μπραζίλ της Έλενας

Survivor: Τα πλάνα με τη γυμνή Καρολίνα και το μπραζίλ της Έλενας
Survivor: Τα πλάνα με τη γυμνή Καρολίνα και το μπραζίλ της Έλενας. Οι Survivors έκαναν γυμνισμό εχθές.

Στο Survivor είδαμε και γυμνισμό… Λίγο πριν μεταφερθούν στον απαιτητικό στίβο μάχης για ακόμη ένα αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες αφέθηκαν εντελώς ελεύθεροι και γυμνοί και τα πέταξαν όλα έξω για να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν πριν από τη σκληρή μάχη.

Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα αγόρια αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα χωρίς τα μαγιό τους. Ο λόγος για τους Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο που έβγαλαν τα ρούχα και τα μαγιό τους και βούτηξαν ολόγυμνοι στα νερά του Άγιου Δομίνικου.

«Εγώ θα κάνω την αρχή και όποιος θέλει έρχεται», δήλωσε ο Ηλίας. Στη συνέχεια η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έβαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε στην αμμουδιά αναδεικνύοντας τα κάλλη της. Εντελώς γυμνή με το αγαλματένιο σώμα της ξετρέλανε τους άνδρες από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Jacqueline Kalyvas (@carolinajacq)

Η Ελένη Χαμπέρη ξέσπασε σε γέλια, ενώ ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ωραία οπίσθια. «Πάντως ο Ασημακόπουλος έχει ωραίο ποπουδάκι», ήταν η ατάκα της παίκτριας, η οποία προτίμησε να μείνει με το καυτό μπραζίλ της, καθώς ντρεπόταν να γδυθεί, αλλά και πάλι τα πλάνα ανέδειξαν τις τέλειες αναλογίες της σέξι παίκτριας.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments