Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [27/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [27/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός  

Η ικανοποίηση ή η ανταμοιβή της συνεργασίας με τον εραστή σου, θα γίνει εμφανής αυτή τη στιγμή. Μόνο όμως αν υπάρχει ισορροπημένη προθυμία και από τους δύο να ακούσετε και ν’ ακουστείτε. Εσύ ίσως είσαι διατεθειμένη να το κάνεις, όμως τα ταίρι σου θα χρειαστεί μια ευαίσθητη καθοδήγηση. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια δυναμική σχέση.

Ταύρος

Ίσως έχεις ανάγκη από λίγο προσωπικό χώρο αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν ασχολείσαι με ένα βαρύ συναισθηματικό ζήτημα, λίγη απόσταση ανάμεσά σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Όταν κάποιες φορές είσαι σκεπτική και απόμακρη, ενημέρωνε τους δικούς σου ανθρώπους πόσο σημαντικοί είναι για σένα. Αυτό είναι ένα καλό και υγιές κάρμα. 

Δίδυμος

Οι παθιασμένες απολαύσεις όπως κι ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας, συνδέονται με τη δημιουργία ή την ενίσχυση ενός πνευματικού δεσμού τώρα. Το πρώτο βήμα για την επίτευξή του, μπορεί να είναι μια λεπτομερής επεξήγηση των πεποιθήσεων ή των αρχών που τηρείς με ευλάβεια. Δεν χρειάζεται βέβαια να πάρει τη μορφή διάλεξης. Όμως θα οδηγήσει σε ένα κοινό πνευματικό έδαφος και θα μεταφέρει το δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο.  

Καρκίνος

Σήμερα προτιμάς να είσαι περισσότερο ακροατής παρά ομιλητής. Αυτό είναι υπέροχο αν το ταίρι σου έχει πολλά να πει ή να μεταφέρει. Μην αφήσεις όμως αυτό να γίνει αιτία αντιπαράθεσης για μια συζήτηση που γνωρίζεις πως απαιτείται. Όσο περισσότερη υπομονή υπάρχει και από τους δυο σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι για δύο ανοιχτά μυαλά, να σημειώσουν πρόοδο!

Λέων

Η πρόοδος εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο σίγουρη. Αν και μπορείς να καθοδηγήσεις την καριέρα σου άψογα, στα ερωτικά σου θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες… ιδιαίτερα αν θέλεις να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται. Κάνε όμως μια ενδοσκόπηση για να δεις μήπως φταίει κάτι από το παρελθόν σου. Η διαίσθηση της καρδιάς σου θα επιβεβαιώσει ότι αντιμετωπίζεις αβάσιμους φόβους. 

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να τοποθετήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες στην κορυφή της λίστας σου αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι πως δεν θέλεις να είσαι δίπλα στον αγαπημένο σου και να τον στηρίζεις. Όμως πρέπει να βελτιώσεις τη σχέση με τον εαυτό σου για να νιώθεις χαρούμενη εσωτερικά κι εξωτερικά. Αν τοποθετήσεις στην εικόνα τον αγαπημένο σου για όσα σκέφτεσαι, τότε θα ωφεληθείτε και οι δύο. 

Ζυγός

Κάτι που θα σου πει ο εραστής σου θα κάνει το σαγόνι σου να πέσει στο πάτωμα. Ειδικά αν του φέρθηκες με ιδιαίτερη αγάπη και καλοσύνη τελευταία. Εσύ βέβαια θα εξετάσεις το ενδεχόμενο να μην σου λέει αλήθεια. Πρέπει να πιστέψεις πως αυτός που αγαπάς δεν είναι αχάριστος. Θα σου δείξει μάλιστα τον τρόπο για να βελτιώσετε τις προσπάθειες και τους πόρους σας… στο μέλλον.  

Σκορπιός

Διατηρείς το δικαίωμα να μεταφέρεις ευχαρίστηση και ευτυχία σε τομείς της ζωής σου που δεν περιλαμβάνουν την ερωτική σου σφαίρα. Αν ο εραστής σου έχει πρόβλημα μ’ αυτό, τότε ενθάρρυνέ τον, να κάνει το ίδιο. Μην πιστέψεις λεπτό πως δημιουργείς μια άχρηστη δυναμική ανάμεσά σας, κάνοντας αυτό που σε εμπνέει. Επειδή είναι υγιές! Και το ταίρι σου, ίσως χρειαστεί να σ’ ακολουθήσει…

Τοξότης

Αξίζει να κάνεις μια ειλικρινή αξιολόγηση του χρόνου που διαθέτεις για θέματα ερωτικά και σεξουαλικά. Η ερωτική σου ζωή θα μεταφερθεί σιγά- σιγά στο τέλος της λίστας προτεραιοτήτων σου, λόγω των μεγάλων απαιτήσεων που εμφανίζονται σε άλλους τομείς της ζωής. Όμως το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα. Προσφέρονται γλυκές και τρυφερές ευκαιρίες, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δώσεις την απαραίτητη προσοχή.  

Αιγόκερως

Αν έπρεπε να επιβραδύνεις τελευταία την ερωτική σου ζωή, τώρα σου δίνεται το πράσινο φως για να προχωρήσεις. Άδραξε την ευκαιρία να εμπλακείς σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τον εραστή σου, που θέλει να δει τον πραγματικό κι ευάλωτο εαυτό σου. Όχι μόνο θα έρθετε ακόμη πιο κοντά, αλλά θα ανανεωθεί και ό, τι είχε γίνει κουραστικό και μονότονο στη σχέση σας, τελευταία.

Υδροχόος

Οι ανάγκες ή οι επιθυμίες μπορεί να αλλάξουν τώρα. Μπορεί τη μια στιγμή να θέλεις αυτό και την αμέσως επόμενη ν’ αλλάζεις γνώμη, επιθυμώντας κάτι άλλο. Αν αυτό περιλαμβάνει ό, τι κάνετε κοινωνικά ή προσωπικά με τον αγαπημένο σου, διασφαλίζοντας πως θα συζητάτε ό, τι προκύπτει ανάμεσά σας, τότε η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σταθεροποιείται.  

Ιχθύς

Θα είσαι στη διαδικασία απελευθέρωσης ξεπερασμένων στάσεων ή πεποιθήσεων σχετικά με τα ερωτικά σου τώρα. Καθώς αυτό το συναισθηματικό φορτίο πέφτει… παίρνει μαζί του ορισμένους φόβους ή αναστολές που έβαζαν εμπόδια στην παθιασμένη πρόοδο του δεσμού σου. Στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζεις σημαντικές και βαθιές αλλαγές. Να θυμάσαι πως αν αισθανθείς λίγη ανασφάλεια, θα είναι το μικρό και σύντομο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για να αφήσεις το «νέο» να αναδυθεί! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments