Διεθνή

Astrazeneca: Νεκρή γνωστή παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Astrazeneca: Νεκρή γνωστή παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της
AstraZeneca: Η οικογένειά της, σύμφωνα με το BBC, σε δήλωσή της ανέφερε πως η 44χρονη εμφάνισε θρομβώσεις μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου και τελικώς κατέληξε

Ακόμη ένας θάνατος προήλθε έπειτα από εμβόλιο της AstraΖeneca. Ο λόγος για τη Lisa Shaw, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της. Η παρουσιάστρια του BBC εμφάνισε θρομβώσεις μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, σύμφωνα με την οικογένειά της με τραγικό αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, όπως μεταφέρει το BBC.

Βέβαια, ιατροδικαστής θα εξετάσει εάν ο θάνατός της οφείλεται στο εμβόλιο της AstraZeneca. Ένα προσωρινό πιστοποιητικό θανάτου παραθέτει το εμβόλιο ως έναν από τους πιθανούς παράγοντες που οδήγησαν στον θάνατο της 44χρονης. Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, το πιστοποιητικό δεν προσδιορίζει αιτία θανάτου, κάτι που θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Βάσει των όσων επικαλείται η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, «Η Λίζα εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους μια εβδομάδα μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca και αρρώστησε σοβαρά λίγες μέρες αργότερα».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εισήχθη σε ΜΕΘ, καθώς εκδηλώθηκαν θρόμβοι αίματος στο κεφάλι.

«Δυστυχώς πέθανε, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, την Παρασκευή το απόγευμα. Είμαστε συντετριμμένοι και υπάρχει ένα κενό σε σχήμα Λίζας στη ζωή μας που δεν μπορεί ποτέ να γεμίσει. Θα την αγαπάμε και θα μας λείπει πάντα», αναφέρει η οικογένεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments