Lifestyle

Your Face Sounds Familiar – All Star: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Your Face Sounds Familiar – All Star: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
Your Face Sounds Familiar - All Star: Βραδιά τελικού η χθεσινή, με έναν μεγάλο νικητή, πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις. Λύγισαν όλοι για τον Γιώργο Μαρίνο.

Βραδιά τελικού η χθεσινή στο Your Face Sounds Familiar – All Star με μεγάλη νικήτρια την Τάνια Μπρεάζου που κατέκτησε μια σπουδαία διάκριση για την καριέρα της, αφού από χθες είναι η καλύτερη παίκτρια όλων των YFSF! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια κατάφερε να επικρατήσει έναντι των άλλων finalist, Ησαΐα Ματιάμπα, Θανάση Αλευρά και Ίαν Στρατη, που είχαν πάρει το χρυσό εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό!

Η Τάνια κέρδισε την προτίμηση του κόσμου που τις χάρισε τις πιο πολλές ψήφους και την έχρησε ως νικήτρια του Your Face Sounds Familiar – All Star.

Σε αυτή τη μοναδική φιέστα η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του «Your Face Sounds Familiar», που έδωσαν το παρών. Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη χάρισαν απολαυστικά ντουέτα, αλλά και λίγη από τη λάμψη τους! Από την βραδιά δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις καθώς πέρα από τα ανατρεπτικά ντουέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκαν στην σκηνή σε ρόλο-έκπληξη. Φυσικά και φέτος συνεχίστηκε ο αγαπημένος θεσμός των βραβείων του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν με όσους τα απένειμαν. Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους στην σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο κι ο Κωστής Μαραβέγιας, που μετέτρεψε την βραδιά σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζου διαγωνίστηκαν για τελευταία φορά κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Για τον τελικό ο Θανάσης υποδύθηκε τον Γιώργο Μαρίνο, ο Ησαϊας τον Δημήτρη Υφαντή, ο Ίαν τον Michael Jackson κι η Τάνια την Celine Dion.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στο τέλος του σόου, την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Αλευράς, την τρίτη ο Ησαϊας Ματιάμπα και τη δεύτερη ο Ίαν Στρατής. Η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε για τη νίκη της: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη που είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν τέτοιοι καλλιτέχνες. Ευχαριστώ τον κόσμο από την καρδιά μου που με στήριξε και την παραγωγή του ΑΝΤ1 για αυτό το υπέροχο σόου. Ήταν απίστευτο ταξίδι και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του σόου, που το ήθελαν πολύ.»

Your Face Sounds Familiar – All Star:

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το κλίμα στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar All Star» με την εμφάνιση που διάλεξε ο Θανάσης Αλευράς Το βράδυ της Κυριακής (30/5) ήταν η βραδιά του μεγάλου τελικού για το «Your Face Sounds Familiar All Star». Το σόου των μεταμφιέσεων του ANT1 μετά από αρκετές εβδομάδες ρίχνει αυλαία. Μετά την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου, η οποία ερμήνευσε το «My Heart Will Go On» της Celine Dion, ήρθε η σειρά του Θανάση Αλευρά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος μας έχει χαρίσει όλες αυτές τις εβδομάδες πολλές στιγμές γέλιου αλλά και πολλές άλλες βαθιάς συγκίνησης με την εμφάνισή του, ανέβηκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» ως Γιώργος Μαρίνος κι όλοι είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για τον ίδιο.

Ωστόσο, η Κατερίνα Παπουτσάκη συγκινήθηκε τόσο πολύ, που έκλαιγε με αναφιλητά: «Σε θαυμάζω Θανάση μου. Τον Γιώργο Μαρίνο έχω την τιμή να τον γνωρίζω και σας συνδέει αυτή η σπουδαία αλήθεια. Αυτή η έμπνευση για την ζωή κι η αγάπη για τη ζωή και τον άνθρωπο. Είμαστε πολύ τυχεροί που σε είδαμε εδώ κι η καριέρα σου θα είναι μόνο ανοδική γιατί το αξίζεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments