Lifestyle

Survivor spoiler 01/06: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 01/06: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor spoiler 01/06: Μετά τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη, που είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι διαρροές αποκαλύπτουν τους 2 ακόμα υποψήφιους.

Ένα νέο spoiler έρχεται για σήμερα 01/06 για το Survivor. Να θυμίσουμε όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν πραγματοποιήθηκαν διάφοροι αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Ακόμη, ο Ατζούν προκάλεσε αντιδράσεις όταν αναφέρθηκε στο Αιγαίο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση για 11η φορά, ενώ η Καρολίνα που κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο, έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, καθώς τον ψήφισε για δεύτερο υποψήφιο.

Survivor Spoiler 01/06: To trailer

Πριν όμως το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής σε απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα και επώνυμους Έλληνες της τηλεόρασης, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Τρύφων Τρύφωνος! Ποιος θα κερδίσει και τι έπαθλο θα το μάθουμε σήμερα!

Ποιος κερδίζει την ασυλία

Απόψε λοιπόν, όπως και στην τελευταία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα κίνητρο παραπάνω. Καλείται να αγωνιστεί, ώστε να μην διασπαστεί η ομάδα του και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα τα καταφέρει; Πάντως το έργο του θα είναι δύσκολο, αλλά θα έχει και την συμμαχία του Τριαντάφυλλου που σίγουρα θα του χαρίσει νίκες, ενώ ο ίδιος θα προσπαθήσει να κόψει ζωές από αντιπάλους.

Από ότι φαίνεται δε η σημερινή ασυλία θα καταφέρει να την λάβει ο Σάκης Κατσούλης. Σε περίπτωση που ο παίκτης κερδίσει την δεύτερη ασυλία, τότε παύει να είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση και τότε έρχεται η σειρά του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ο Κόρομι ψάρεψε ένα σαλάχι

Ο Γιώργος Κόρομι πήγε για ψαροντούφεκο και κυνηγούσε ένα σαλάχι στο Survivor. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον του πήγε σε ένα πλάσμα, που θα μπορούσε να επιφέρει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο «Κόρο» μας έχει συνηθίσει στο να βγαίνει και να ψαρεύει στη θάλασσα με το ψαροντούφεκό του, έχοντας πολλές φορές βρει μεγάλα ψάρια. Και αυτή την φορά τα κατάφερε, με την εκτίμηση του ειδικού Τριαντάφυλλου να κάνει λόγο για ένα σαλάχι 25-30 κιλών, το οποίο μπορούσε να ικανοποιήσει την πείνα όλων.

Πιο δίπλα, όμως, υπήρχε κι ένας καρχαρίας. Ο «Κόρο», πάντως, στην κάμερα δεν έμοιαζε να περνά κάποιο συναίσθημα φόβου, αλλά οπωσδήποτε ένα τέτοιο θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Καυγάς Τριαντάφυλλου – Ατζούν

Λίγο πριν το αγώνισμα, στο οποίο θα έπαιζαν οι παίκτες για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, ο Ατζούν ανακοίνωσε πως θα μπορούσε να γίνει αντί για ομαδικό ατομικό λόγω του ότι ο Τριαντάφυλλος μπορεί και να μην έπαιζε (ξανά). Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Μπλε ομάδα και η πρώτη που μίλησε ήταν η Καρολίνα λέγοντας πως δεν την αφορά αν θα παίξει ή όχι ο Ντάφυ, πως αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και πως οι Μπλε θέλουν το παιχνίδι να παραμείνει ως έχει, δηλαδή ομαδικό.

Με γρήγορες διαδικασίες ο Ατζούν ανακοίνωσε πως είναι σεβαστή η άποψη των Μπλε και πως το παιχνίδι θα γίνει έτσι όπως είχε καθοριστεί εξ’ αρχής. Η αλήθεια είναι, όμως, πως για να παρθεί αυτή η απόφαση από την παραγωγή, προηγήθηκε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Τούρκου παραγωγού. τον οποίο και οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments