Lifestyle

Μύκονος: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που σήκωσε κύματα με το μπραζίλ της

Μύκονος: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που σήκωσε κύματα με το μπραζίλ της
Μύκονος: Το νησί των Ανέμων μπαίνει σε φουλ καλοκαιρινούς ρυθμούς και οι εικόνες από τις γοητευτικές, διάσημες κυρίες αρχίζουν να διακατέχονται η μια την άλλη.

Τα «καυτά» κορίτσια της showbiz ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους στην Μύκονο. Η Κόνι Φραγκούλη, λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, πετάχτηκε μέχρι το νησί των Ανέμων για να συναντήσει τον καλό της φίλο και γνωστό PR manager Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ταξίδεψε στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων μαζί με την κολλητή της Βάσια, γνωστή instagrammer, χορεύτρια και χορογράφο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στο beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό φορώντας μπικίνι με μπραζίλ και ”τσουρούφλισαν” τους άνδρες με τα χυμώδη κορμιά τους.

Από τότε που έφτασε στην Μύκονο το δίδυμο-φωτιά δεν έχει αφήσει σε… ησυχία τους διαδικτυακούς θαυμαστές του με τις φωτογραφίες και τα stories που ανεβάζει στα social media. Δείτε την Κόνυ Φραγκούλη και την φίλη της instagrammer Βάσια να χαλαρώνουν στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments