Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός 

Η απογραφή των μελλοντικών ερωτικών σου στόχων, δεν χρειάζονται απαραίτητα τη γνώμη των άλλων. Θα σου δοθούν όμως έτσι κι αλλιώς οι πληροφορίες ή οι συμβουλές, ανεξάρτητα από το αν τις ζητήσεις. Οι δικοί σου άνθρωποι, θέλουν την ευτυχία σου. Αν όμως πρέπει να τους χαμογελάσεις – ενώ κατά βάθος είσαι εκνευρισμένη – γνωρίζοντας πως είσαι η καπετάνισσα του δικού σου πεπρωμένου…. τότε ας είναι!

Ταύρος

Θα νιώθεις αποσυντονισμένη, ειδικά αν η δουλειά ή το σπίτι δημιουργεί πρόβλημα στα παθιασμένα σου σχέδια. Ίσως όμως πρέπει να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, πριν αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στα ερωτικά σου θέματα. Ασχολήσου προς το παρόν με ό, τι χρειάζεται άμεσα την εστίασή σου έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα και στη συνέχεια, βυθίσου στην αξέχαστη ρομαντική ονειροπόλησή σου.

Δίδυμος

Η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα και συναρπαστική παθιασμένη περιοχή. Ό, τι ρομαντικό και οικείο όραμα εξιτάρει τη φαντασία σου, αξίζει να το εξερευνήσεις περαιτέρω. Ίσως σου ανοίξει τα μάτια και το μυαλό σε κάτι ασυνήθιστο ή μη δοκιμασμένο. Μπορεί και να σ’ αρέσει να πας εκεί, που δεν έχεις πάει ποτέ πριν!  

Καρκίνος

Εξωτερικά μπορεί να δείχνεις εντελώς διαφορετική από ό, τι νιώθεις μέσα σου. Τη μια στιγμή νιώθεις σιγουριά για τη σχέση σου και την αμέσως επόμενη προσπαθείς να βρεις απαντήσεις σε κάποια ερωτηματικά. Αυτό όμως μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση. Θα καταλάβεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα βήμα, αφού πρώτα ηρεμήσει το μυαλό σου.

Λέων

Μπορεί να υπάρχει κάτι οικείο σε μια ρομαντική πρόκληση που αντιμετωπίζεις τώρα. Μην πιστέψεις όμως στιγμή, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται… ή πως οι θεοί της αγάπης σου δημιουργούν εμπόδια. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε τη σοφία που πηγάζει από τις εμπειρίες σου για να βρεις τη λύση και να το κλείσεις οριστικά. Δες το σαν «μίνι δοκιμή» που είχες περάσει στο παρελθόν και μπορείς να την επαναλάβεις με επιτυχία.  

Παρθένος

Ακόμα κι αν το καθήκον ή η δουλειά πρέπει να έρχονται πριν από την ευχαρίστηση, θα αισθανθείς εμπνευσμένη και παρακινημένη από ό, τι συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή, για να τα χειριστείς. Το να κάνεις κάτι άτσαλα και βιαστικά, δεν είναι του στυλ σου. Γνωρίζεις πως όταν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες, ό, τι απολαύσεις σε περιμένουν θα τις έχεις κερδίσει επάξια.

Ζυγός

Κάτι στην ερωτική σου ζωή, δεν χρειάζεται την εστίαση που θέλεις να του δώσεις. Μην πειστείς πως αν δεν αναλάβεις την πρωτοβουλία ή δεν παρακολουθείς από κοντά μια συγκεκριμένη κατάσταση, θα δημιουργηθεί χάος που θα πρέπει μετά να ξεκαθαρίσεις. Κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου, είναι πιο σταθερό από ό, τι νομίζεις. Προσπάθησε να του δώσεις χώρο για να μπορέσεις να το δεις κι εσύ.  

Σκορπιός

Είτε είσαι σε μόνιμη σχέση είτε μόλις ξεκίνησες μία, προσπάθησε να παρακάμψεις οποιαδήποτε ενοχή για κάτι που θέλεις να κάνεις ανεξάρτητα. Όταν εστιάζεις σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό, δεν το κάνεις με ημίμετρα. Γι’ αυτό, αν αισθάνεσαι εμπνευσμένη και παρακινημένη να αναζητήσεις κάτι μόνη σου, αυτό είναι υγιές και απαραίτητο – και καθόλου εγωιστικό.

Τοξότης

Αν υπάρχει μια ανεπιθύμητη απόσπαση της προσοχής σου σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, τότε πρέπει να ηρεμήσεις για να αποτιμήσεις πού απαιτείται η παρουσία και ο χρόνος σου. Μπορεί να μην γνωρίζεις τα συνηθισμένα πρότυπα που σχηματίζονται στα εργασιακά ή οικιακά θέματα – ή και στα δύο. Οι δημιουργικές ερωτικές απολαύσεις πρέπει να έχουν προτεραιότητα! Όχι μόνο τώρα… Πάντα!  

Αιγόκερως

Όταν το πάθος σου εκδηλώνεται, είναι ό, τι καλύτερο για το δεσμό σου. Όμως ίσως αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ των ευθυνών εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας και αυτού που σε εμπνέει και σε παρακινεί ουσιαστικά. Αν κάποιος μπορεί να επικαλεστεί την αυτοπειθαρχία του, αυτή είσαι εσύ. Ό, τι ευχαριστεί την καρδιά σου, θα σε περιμένει.

Υδροχόος

Ίσως πιστεύεις πως αν δεν προβάρεις αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου η συζήτηση θα παρεκκλίνει από το θέμα. Όμως ο υπερβολικός προγραμματισμός προκαλεί απώλεια της αυθεντικότητάς του. Μην ανησυχείς πως αυτό που αναδύεται από το στόμα σου θα είναι διαφορετικό από αυτό που σκοπεύεις να πεις. Όσο περισσότερο χαλαρώνεις, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχεις!  

Ιχθύς

Οι περισπασμοί από άλλες περιοχές της ζωής σου, τώρα θα είναι πολλές και αξέχαστες. Το αποτέλεσμα θα είναι να δυσκολευτείς να προγραμματίσεις χρόνο με τον εραστή σου. Αν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, τότε καθυστερώντας την λιγάκι…. ίσως δεν είναι κακή ιδέα. Αποδέξου όσα είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Μόνο έτσι θα περιορίσεις το άγχος σου. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments