Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συνάδελφος του πιλότου που ήταν θύμα παρόμοιας ληστείας

Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συνάδελφος του πιλότου που ήταν θύμα παρόμοιας ληστείας
Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συνάδελφος του πιλότου που ήταν θύμα ληστείας καρμπόν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι πριν από τρία χρόνια.

Ο εκπαιδευτής πιλότων, από τον οποίο πήρε το δίπλωμα χειριστή αεροσκαφών ο σύζυγος της Καρολάιν, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας για την επίθεση ληστείας που δέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του πριν από τρία χρόνια στο σπίτι του στο Αλεποχώρι κι από την περιγραφή του διαπιστώνεται πως οι δυο διαρρήξεις έμοιαζαν πάρα πολύ μεταξύ τους, με τη διαφορά πως στα Γλυκά Νερά διαπράχθηκε στυγερή δολοφονία που συντάραξε την κοινή γνώμη, πανελλαδικώς.

«Μοιάζει φοβερά ο αρχηγός και στις δύο περιπτώσεις και επειδή δεν αναγνωρίστηκε ούτε από εμένα ούτε από τον Μπάμπη από τις φωτογραφίες στις τράπεζες δεδομένων, έχει αποθρασυνθεί» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 και συνέχισε λέγοντας πως «έχουν αποθρασυνθεί, σε εμένα ήρθαν στις δέκα και τέταρτο, καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Είναι βάναυσοι και χρησιμοποιούν τα χέρια τους κατά των γυναικών, που τις θεωρούν πιο αδύναμες. Είναι βάναυσοι και μισογύνηδες. Ελπίζω η Αστυνομία να βρει άκρη σε αυτήν την ιστορία και αν υπάρχει κάτι κοινό με την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, να βοηθήσω κι εγώ».

Όπως προσέθεσε: «Ο Μπάμπης το ήξερε το περιστατικό, όταν άκουσε και τα δικά του χαρακτηριστικά μιλήσαμε και πάλι με τον Μπάμπη, είδαμε ότι ο αρχηγός ταιριάζει και μίλησα και με την Ασφάλεια. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η φωτογραφία του, αλλιώς θα το αναγνωρίζαμε. Προφανώς δεν είναι σεσημασμένος ακόμα. Μας έδειξαν 250 φωτογραφίες».

«Εμείς είχαμε ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και βλέπαμε τηλεόραση. Μετά από λίγο θα κλείναμε τα ρολά και θα βάζαμε συναγερμό. Κατασκόπευαν και ξέρανε τι γίνεται. Πριν με δέσουν τους επιτέθηκα και κάποια στιγμή ήρθε ο αρχηγός από πίσω, με χτύπησε από πίσω, έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησε δεμένος χειροπόδαρα στον καναπέ. Ίδια περίπτωση είναι και στον Μπάμπη. Στην δική μας περίπτωση δεν είχαν περίστροφο όπως στον Μπάμπη, είχαν ρόπαλα και εγώ ήμουν με γυμνά χέρια», ανέφερε στην μαρτυρία του.

«Μιλούσαν αλβανικά, διότι αναγνώρισα μια δύο λέξεις, επειδή έκανα δρομολόγια με το ελικόπτερο στα Τίρανα. Αυτό συνέβη όταν τους πήρε τηλέφωνο  ο τσιλιαδόρος, μάλλον τους είπε να κάνουν γρήγορα γιατί ο δρόμος είναι πολυσύχναστος», κατέληξε.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει και στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ». Όπως είχε δηλώσει:

«Ήταν γύρω στο 1,70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα και στα δύο σπίτια. Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγος της Καρολάιν δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν”σκοτώστε την παλιοπ…” Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε “δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είπε στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments