Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 07/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 07/06
8 λέξεις σήμερα: Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας μετά από αυτό που της λέει ο Άκης και δηλώνει με μίσος ότι θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αποστολία δέχεται την πρόταση του Άκη και προτείνουν στην Ηλιάνα και την Ελισάβετ να είναι μάρτυρες στον πολιτικό γάμο.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας μετά από αυτό που της λέει ο Άκης και δηλώνει με μίσος ότι θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο. Ο εκβιασμός της Ιφιγένειας προς τον Νίκο, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα δείχνουν ότι ο Σπύρος θα αναγκαστεί να βρει άλλο χώρο για το βιβλιοπωλείο του. Στο μεταξύ, η Ολυμπία μαθαίνει από τις ειδήσεις ότι ο Σίμος είναι στο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη έκρηξη προς τον Νικηφόρο και Εύα επειδή της το κράτησαν κρυφό.

Ο Μιλτιάδης τρίζει τα δόντια στην Κατερίνα. Σε ένα ξέσπασμά της, η Ελισάβετ λέει στον Αιμίλιο ότι τον αγαπάει ακόμα, ο Αιμίλιος όμως δεν δείχνει να συγκινείται. Η Αποστολία επισκέπτεται το ατελιέ της Σμαράγδας, προκειμένου να αγοράσει κάτι όμορφο για τοn γάμο. Η Αλίκη λέει αντίο στον Φρίξο και την Έλλη και φεύγει από την Κέρκυρα, ξεκινώντας έτσι το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της. Παράλληλα, η Τζουλιάνα πάει να μείνει στο σπίτι του Μάρκου μετά την υποχώρηση της Ναυσικάς. Η Εύα με τον Νικηφόρο μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Η Ιφιγένεια δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί πάλι να εκβιάσει τον Νίκο, αυτή τη φορά όμως η αντίδρασή του την τρομάζει πάρα πολύ.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments