Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Εάν υπάρχει μια συμβουλή που πρέπει πραγματικά να ακολουθήσετε τώρα, είναι, «Μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε.» Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που δεν συνηθίζετε για να κερδίσετε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας.

Ταύρος

Χρειάζεστε κάτι για να σας σπρώξει μπροστά στην ερωτική σας ζωή και το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ένα καλό εισιτήριο. Εάν φαίνεται ότι κάποιο άλλο άτομο φλερτάρει εκείνον /η που σας ενδιαφέρει, μπορεί να εξαγριωθείτε. Ξαφνικά θα εμφανιστεί μια τόλμη και μια αυτοπεποίθηση που δεν ξέρατε καν ότι είχατε.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Εάν περιμένατε τη σωστή στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση, τότε μπορεί να περιμένετε για πάντα. Σήμερα όμως, αισθάνεστε έτοιμοι για δράση. Δεν κρατιέστε! Αντί να ελπίζετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θα θέλατε, είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό, τι χρειαστεί για να τα φέρετε εκεί που θέλετε.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε με τίποτα να είστε διακριτικοί σήμερα, ειδικά κάτω από την επιρροή του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Μέχρι τώρα προσπαθούσατε να θέσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα όσο πιο απαλά στον /στην αγαπημένο /η σας αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι αν δεν του /της το γράψετε με πανό, δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβει. Να είστε τολμηροί.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε μερικές βιαστικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσατε να το αποφύγετε αν είστε προσεκτικοί και δεν παρασύρεστε σε ανούσιες συγκρούσεις. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας απασχολεί και θέλετε να θέσετε επί τάπητος, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, αλλά θα ήταν σοφό να μην το παρακάνετε.

Παρθένος

Έχετε κάποιο λόγο να αισθάνεστε ενοχλημένοι με τον /την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι εάν τόσο καιρό προσπαθούσατε να κρύψετε κάτω από το χαλί ένα συγκεκριμένο ζήτημα επειδή ανησυχείτε για την αντίδρασή σας, σήμερα μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να το αναφέρετε στον /στην αγαπημένο /η σας. Δεν χρειάζεται να είστε θυμωμένοι, απλά σταθεροί και με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε ότι αναζητάτε λύσεις και όχι να κατηγορήσετε κάποιον.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση που θέλατε εδώ και καιρό με τον/την αγαπημένο /η σας. Ο μόνος κίνδυνος είναι ότι τα πράγματα μπορεί να ενταχθούν εάν έρθει στην επιφάνεια το θέμα της οικογένειας. Αν θέλετε να διατηρήσετε το καλό κλίμα ανάμεσα σας, επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και προσέξτε πώς εκφράζεστε. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να προσποιείστε ότι δεν αντιλαμβάνεστε τις προκλήσεις και τις αλλαγές που έρχονται στην ερωτική σας ζωή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι με το να θάβετε το κεφάλι σας στην άμμο, στερείτε τον εαυτό σας από μια χρυσή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας μέσα σε ένα νέο και πιο θετικό πλαίσιο. Αξίζει μια μικρή αναταραχή για το καλό που θα προκύψει.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, παρόλο που προσωρινά μπορεί να αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Εάν ζηλεύετε την προσοχή που δίνει το ταίρι σας σε κάποιον /α άλλον /η, με το να κάνετε σκηνές απλά επιδεινώνετε την κατάσταση. Σταματήστε και σκεφτείτε πρώτα.

Αιγόκερως

Καθώς συνήθως τείνετε να θάβετε τις ανησυχίες πίσω από το προσωπείο του πολυάσχολου, σήμερα θα βρεθείτε να δουλεύετε σαν τον σκύλο για να μην σκέφτεστε την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι καλό θα ήταν πριν αρρωστήσετε από εξάντληση να πάρετε την πρωτοβουλία και να αναλάβετε δράση. Μην χρονοτριβείτε!

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Θα μπορούσατε να αποφύγετε μια τέτοια εξέλιξη αν προσέξετε τι λέτε και σκέφτεστε θετικά. Όσο και αν σας αρέσει μερικές φορές να πειράζετε τους άλλους, θα πρέπει να συγκρατηθείτε.

Ιχθύς

Σήμερα αισθάνεστε ότι δεν έχετε αλλά περιθώρια ανοχής σε κάτι που αφορά τον/την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί να πείτε κάτι σχετικά με ένα ζήτημα που σας ενοχλεί εδώ και αρκετό καιρό. Το έχετε σκεφτεί από όλες τις πλευρές και ξαφνικά νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε. Απλά φροντίστε να μην γελοιοποιηθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments