Τεχνολογία

iPhone 13: Έρχονται νέες αλλαγές στην κάμερα

iPhone 13: Έρχονται νέες αλλαγές στην κάμερα
iPhone 13: Οι διαρροές για το νέο μοντέλο της Apple διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο ως προς την μορφή, όσο και ως προς τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Το iPhone 13 αναμένεται να ανακοινωθεί το Φθινόπωρο από την Apple. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Αλλά και με τις αλλαγές στον σχεδιασμό και στην ανάλυση της οθόνης.

H οικογένεια του iPhone 13 αναμένεται να αποκτήσει μία έντονη μαύρη ματ απόχρωση, σύμφωνα με τον YouTuber Filip Koroy. Μαζί με αυτό σημειώνεται ότι θα υπάρχει και η τεχνολογία μετακίνησης αισθητήρα στην πίσω κάμερα.

Μαύρη απόχρωση και αλλαγές στην κάμερα

Η μαύρη απόχρωση στο iPhone 13 εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά πιο σκούρα σε σχέση με τις υπάρχουσες αποχρώσεις στην οικογένεια iPhone 12, κάτι που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον στο μάτι, αφού θα διαφοροποιείται αισθητά σε σχέση με τις γκρι αποχρώσεις του iPhone 12. Οι πληροφορίες θέλουν και μία ειδική επίστρωση που να μην επιτρέπει στις δαχτυλιές να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλαίσιο.

Η άλλη πληροφορία που επανέρχεται στο προσκήνιο είναι εκείνη που κάνει λόγο για το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που θα προσφέρει το πίσω camera setup στο iPhone 13. Θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα οπτικής μετατόπισης αισθητήρα προκειμένου να βγαίνουν πάντοτε σταθερές οι λήψεις.

Οι πληροφορίες μιλούν για την τεχνολογία warp που θα παρουσιάσει η Apple και θα έχει να κάνει με την σταθεροποίηση εικόνας και τον εντοπισμό του θέματος της λήψης, σε όλες τις διαμορφώσεις ταχύτητας και ανάλυσης.

Η αλλαγή στο notch

Οι διαστάσεις του notch, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή είναι 5.35×26.8 χιλιοστά, αντί για τα 5.35×34.83 χιλιοστά του iPhone 12. Επομένως, από ότι όλα δείχνουν το iPhone 13 Pro θα έχει μικρότερο notch, διατηρώντας, φυσικά, τις γνώριμες λειτουργίες του προκατόχου του, όπως είναι για παράδειγμα, η λειτουργία FaceID True Depth.

Αυτό που καθίσταται σαφές, πάντως, είναι ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να αναμένουν ένα iPhone με punch hole κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παρομοίως, γνώριμος είναι ο σχεδιασμός και στο πίσω μέρος, με διαφοροποιημένη τη διάταξη, λόγω διαφορετικού συνολικού μεγέθους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένονται τρεις εκδοχές του iPhone 13, το Mini το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.4 ίντσες, το απλό iPhone 13, μαζί με το Pro τα οποία θα έχουν οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και το μοντέλο iPhone 13 Pro Max, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments