Lifestyle

Η σύντροφος του Ικάρντι φέρνει καυτή λάβα από την Τανζανία

Η σύντροφος του Ικάρντι φέρνει καυτή λάβα από την Τανζανία
Η σύντροφος του Ικάρντι φέρνει καυτή λάβα από την Τανζανία: Πήγε για σαφάρι και βρήκε για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να επιδείξει τα κάλλη της.

Εδώ και οκτώ χρόνια η Γουάντα Νάρα είναι σύντροφος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι και μάλλον έχει βρει τον τρόπο να τον κρατά σε φόρμα.

Το γνωστό ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ταζνανία για οικογενειακές διακοπές. Η πληθωρική, ξανθιά καλλονή έριξε και πάλι το Instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, από τις διακοπές της στην Τανζανία.

Η τέλεια σχέση και το μυστικό

Το μυστικό της τέλειας σχέσης της με τον Μάουρο Ικάρντι αποκάλυψε η πληθωρική σύζυγος αλλά και ατζέντης του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, Γουάντα Νάρα. Αναλυτικά τα λόγια της Γουάντα Νάρα: «Το μυστικό είναι να του μαγειρεύεις κάθε μέρα, να τον περιμένεις έχοντας φτιάξει τα πιο νόστιμα σάντουιτς στις τρεις το πρωί μετά από ένα παιχνίδι.

Ή απλά να πηγαίνεις στην κουζίνα ξημερώματα για να του φτιάξεις ένα κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο, να του ετοιμάζεις τα καλύτερα επιδόρπια το απόγευμα και… να είσαι η καλύτερη στο κρεβάτι… Όλα τα υπόλοιπα τα αγοράζει με την πιστωτική του… Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments