Lifestyle

Ντίνα Κώνστα: Που βρίσκεται σήμερα η «θρυλική» Ντένι Μαρκορά από τους «Δυο Ξένους»

Ντίνα Κώνστα: Που βρίσκεται σήμερα η «θρυλική» Ντένι Μαρκορά από τους «Δυο Ξένους»
Ντίνα Κώνστα: Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει αποσυρθεί, αλλά παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες ιδιαίτερα μετά την επιτυχία των "Δύο Ξένων".

Η Ντίνα Κώνστα είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά, τον οποίον και ενσάρκωσε στους Δύο Ξένους παραμένει βαθιά χαραγμένος στο μυαλό πολλών. Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε προβεί σε πολλές αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά.

Η θρυλική Ντένη Μαρκορά από τους Δύο Ξένους, αποφάσισε μετά το τέλος της πανδημίας του κοροναϊού να αφήσει την πρωτεύουσα και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, μακριά από την πανδημία του κορωνοϊού. Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας.

Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην ηθοποιία

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε η ίδια, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή κοπέλα. Την τελευταία φορά που μίλησε δημόσια η Ντίνα Κώνστα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η ίδια είχε λυγίσει από τον θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη στους Δύο Ξένους, Δημήτρη Τσούτση.

Τα γυρίσματα της σειράς

«Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά». «Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους “Δύο ξένους” δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση:«Όχι. Έκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου», υποστήριξε η Ντίνα Κώνστα, ενώ αναφερόμενη στο θέατρο, το οποίο αγάπησε περισσότερο, «και συγκεκριμένα στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου στο έργο “Σωτηρία Μπέλλου – Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας”. Δεν υπήρχε πιο δύσκολο πράγμα. Μιάμιση ώρα μόνη μου πάνω στη σκηνή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments