Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μονακό για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μονακό για Ονιεκούρου
Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μονακό για Ονιεκούρου, ψάχνεται για Φεγκουλί ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες ανεβάζουν… στροφές για την θέση του εξτρέμ και κυνηγούν αρκετές περιπτώσεις, ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη για τον Πέδρο Μαρτίνς και τα δεδομένα του συλλόγου. Μετά τους Εντάο, Γκεζάλ και Ντελ Καστίγιο, ακόμα δυο ονόματα προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακό για το καλοκαίρι. Ο Χένρι Ονιεκούρου και ο Λίνκολν φέρονται να είναι στην… πρώτη γραμμή για τον εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κινείται «ζεστά» για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός κινείται ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται ότι θέλει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός δεν θα μείνει στη Γαλατασαράι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου είναι πολλά και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις. Σύμφωνα με μέσα της Νιγηρίας, ο παίκτης της Μονακό δεν μένει στη Γαλατασαράι και η ομάδα του Πειραιά φαντάζει φαβορί για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει το όνομα του παίκτη και είναι πιθανό να γίνει ότι δεν έγινε πέρσι.

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Μονακό για τον Χένριο Ονιεκούρου και πλέον περιμένει την απάντηση του 24χρονου Νιγηριανού, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή ή ο δανεισμός. Στο δεύτερο σενάριο θα τοποθετηθεί οψιόνν αγοράς κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στην Τουρκία τονίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στον Σοφιάν Φεγκουλί, με την Γαλατά να μην έχει ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις, αφού θέλει να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Ο Αλγερινός ζητά πάντως ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση με την αρχική προσφορά του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments