Ελλάδα

Απεργία: Αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους

Απεργία: Αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους
Απεργία: Αυξημένη η κίνηση σε πολλούς δρόμους με μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, λόγω της μεγάλης πανεργατικής κινητοποίησης στο κέντρο.

Η μεγάλη κινητοποιήση στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και  ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Χιλιάδες κόσμου κατηφορίζει προς το κέντρο της πρωτεύουσας με σκοπό να διαδηλώσει στην πορεία ενάντια του νομοσχεδίου Χατζηδάκη, ενώ όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν τραβήξει χειρόφρενο συμμετέχοντας στην απεργία, εκτός από τα λεωφορεία που λειτουργούν 9 το πρωί με 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας πριν και μετά το συγκεκριμένο ωράριο.

Η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι πολύ αυξημένη αυτή την ώρα. Εντονότερο το πρόβλημα είναι στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος του Ρέντη, στην κάθοδο της Κηφισιάς, στη λεωφόρο Κατεχάκη και στα δυο ρεύματα και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments