Αθλητισμός

Ολιβιέ Έντσαμ: Έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ

Ολιβιέ Έντσαμ: Έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ
Ολιβιέ Έντσαμ: Ο 25χρονος μέσος συμφώνησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με την ΑΕΚ για την υπογραφή ενός μακροπρόθεσμου συμβολαίου.

Στην υπογραφή των συμβολαίων προχωρά ο Ολιβιέ Έντσαμ με την ΑΕΚ.  Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα έκλεισε τον Μιλόγεβιτς στην θέση του τεχνικού, ενώ ο ρεπόρτερ της ομάδας είχε μιλήσει σχετικά με συγκεκριμένο στόχο για την θέση του τερματοφύλακα.

Η Ένωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 25χρονου μέσου, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πάντως ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία, όπως αναφέρει και το “Football Insider”.

Τα δημοσιεύματα για τον Έντσαμ

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα σημειώνει πως:

«Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ολιβιέ Εντσάμ, καθώς πλησιάζει η δωρεάν μεταγραφή του από τη Σέλτικ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Γάλλο μέσο για μεταξύ τους συνεργασία, εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος. Σύμφωνα με πηγές του FootballInsider ο 25χρονος Εντσάμ έχει συμφωνήσει για μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και τώρα προχωρούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το footballInsider αποκάλυψε στις 22 Μαϊου ότι η Σέλτικ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση του Γάλλου ένα χρόνο νωρίτερα από το τέλος του συμβολαίου. Οι Σκωτσέζοι έχουν εκμεταλλευτεί ένα παράθυρο στο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Εντσάμ τον Νοέμβριο του 2018 και χωρίς αποζημίωση μπορούν να τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό άνοιξε την πόρτα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει».

Βασικός τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ

Ο Στάνκοβιτς είναι ο βασικός γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ την τελευταία τριετία κι έκλεισε την φετινή σεζόν με 45 συμμετοχές συνολικά, από τις οποίες οι 6 ήταν στην φάση των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο στον σχεδιασμό της Σάλτσμπουργκ, πλέον έχει σειρά η προώθηση του Νίκο Μαντλ κι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Στάνκοβιτς είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Η υπόθεση δουλεύεται εδώ και περίπου 20 μέρες από πλευράς ΑΕΚ και πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Λίγα λόγια για τον Στάνβκοβιτς

Ο ύψους 1,87 τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στην Βοσνία, αλλά έχει αυστριακή υπηκοότητα. Είναι 3 φορές διεθνής με την U21 της Αυστρίας κι έχει και 4 συμμετοχές με την Ανδρών. Η Σάλτσμπουργκ τον απέκτησε το 2014 μετά από δύο σεζόν που έδειξε τις ικανότητες του στην Γκρόντινγκ. Μετά από τρεις σεζόν που είχε σποραδικές συμμετοχές, στις τελευταίες τρεις, έγινε βασικός στην μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας, που φυσικά έχει και σημαντική παρουσίας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Έχει αντίστοιχα 33, 38 και 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες σεζόν.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ, που ετοιμάζεται να κλείσει ένα από τα πιο σημαντικά κενά στο ρόστερ της, με μια top επιλογή.

Η Ένωση που έχει κινηθεί πολύ μεθοδικά τις τελευταίες μέρες για να κλείσει την συγκεκριμένη μεταγραφή, θα δαπανήσει περίπου 1,2 εκατομμύρια για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Στάνκοβιτς. Ο οποίος για την επόμενη 4ετία, θα πάρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια καθαρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments