Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 11/06

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 11/06
Ελίφ σήμερα: Η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ συμπαραστέκονται και εκείνες στον Κερέμ και πιστεύουν πως ο νεαρός θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την κρίση.

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν θέλει βοήθεια να καλέσουν τη Σερσέ. Η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν το ακούει αλλά η Βιλντάν λέει πως θα τα κάνει όλα μόνη της. Ο Κερέμ συναντάει τη μητέρα του στην κουζίνα και συζητούν για τη δουλειά. Η Ματσιντέ του λέει πως ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η ζημιά από τη φωτιά.

Η Χουμεϊρά βλέπει τη Βιλντάν να ετοιμάζει γλυκό και δεν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει αλλά η Ελίφ της λέει πως είναι πολύ ωραίο. Η Αλέβ καθαρίζει το σπίτι της Λεμάν και η γυναίκα τη θαυμάζει. Η Ράνα πηγαίνει στην έπαυλη γιατί θέλει να δει την Ελίφ και να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται. Η Ράνα της κάνει διάφορες ερωτήσεις αλλά δεν μαθαίνει όσα ήθελε. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ στην κουζίνα. Η Χουμεϊρά έρχεται και μιλάει με τη Ράνα για τον Ταρίκ.

Η Ράνα δείχνει ότι χαίρεται επειδή η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη με τον Ταρίκ αλλά τις βάζει πάλι διάφορες υποψίες. Η Ματσιντέ έρχεται στο σαλόνι και η Ράνα αρχίζει να μιλάει για τη φωτιά. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη σταματήσει και η Ματσιντέ μαθαίνει την αλήθεια και σοκάρεται. Είναι θυμωμένη επειδή ο Κερέμ και η Χουμεϊρά της έκρυψαν την αλήθεια.

Η Ματσιντέ νιώθει μια έντονη ζάλη. Η Ράνα πηγαίνει στην κουζίνα να φέρει νερό αλλά στην πραγματικότητα θέλει να μιλήσει στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια, που κρύβει ο Ταρίκ…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments