Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Κολάζει ξανά το διαδίκτυο

Ελένη Φουρέιρα: Κολάζει ξανά το διαδίκτυο
Ελένη Φουρέιρα: Κολάζει ξανά το διαδίκτυο η καυτή performer με τις αναρτήσεις να ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πως να προκαλεί πανικό στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Με τις καυτές εμφανίσεις της και τις αισθησιακές φωτογραφίες ανεβάζει τη θερμοκρασία. Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους followers με τα νέα της σε καθημερινά βάση.

Ελένη Φουρέιρα: Πιο αισθησιακή από ποτέ

Μετά το τέλος του διαγωνισμού της Eurovision και την 10η θέση που κέρδισε αξιοπρεπέστατα κατά την γνώμη μας η Στεφανία με το Last Dance, έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα, για ποιο λόγο δεν πηγαίνουν γνωστοί καλλιτέχνες στον διαγωνισμό.

Ένα απο τα ονόματα μάλιστα που συζητήθηκαν είναι και εκείνο της Ελένης Φουρέιρα, για την οποία υπήρξαν αντιδράσεις για ποιο λόγο μερικοί δεν την θέλουν να διαγωνιστεί με την Ελλάδα στην Eurovision

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε θέση για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν έγινε.

«Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Πιστεύαμε εγώ και η εταιρεία μου ότι η Ελένη ταιριάζει και λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει.

Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε να μιλήσουμε με το Κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγιζαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας; Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της οποίας καταγωγής;

Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι. Η ζωή και η πορεία έδειξε ότι αν είχαμε δίκιο ή όχι.

Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης, που ταιριάζει πολύ στη Eurovision.

Πήγε με μία χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που έφερε μαθευτεί που πίστεψαν στο όραμά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments