Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει πολλά Grand Slam»

Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει πολλά Grand Slam»
Τεράστιο respect από τον Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά κατά την απονομή του τροπαίου του Roland Garros, με τον Σέρβο να δηλώνει βέβαιος πως έρχονται πολλά Grand Slam στο μέλλον για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Έχει πάρει 19 Grand Slam ήδη και συνεχίζει. Οπότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέρει καλά ότι ο μόλις 22 ετών Στέφανος Τσιτσιπάς είναι… κλειδωμένος να κατακτήσει πολλά τέτοια στο μέλλον. Και του το είπε αμέσως μετά τον τελικό στο Παρίσι!

«Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. Είναι όμως από τις περιπτώσεις που μαθαίνεις περισσότερα από κάθε άλλο ματς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κερδίσει πολλά grand slam. Σεβασμός σε εσένα και σε όλη την ομάδα σου Στέφανε», είπε ο Νόλε κατά την απονομή του τροπαίου ενώ μάλιστα λίγο αργότερα έκανε και αναφορά στην Ελλάδα και τους Έλληνες, ευχαριστώντας τους για τη σχέση… αγάπης πολλών ετών ανάμεσα στους δύο λαούς, αλλά και για τη σταθερή στήριξη που έχει από αυτούς ο Σέρβος υπερπρωταθλητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments