Κόσμος

Ελον Μασκ: Tweet σε αρχαία ελληνικά

Ελον Μασκ: Tweet σε αρχαία ελληνικά
Σε μια κίνηση που εντυπωσίασε προχώρησε ο Έλον Μασκ στο Twiiter , αφού φρόντισε να γράψει ένα ρητό σε άπταιστα αρχαία ελληνικά.

Ο Έλον Μασκ συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στο twitter , καθώς είναι ενεργός χρήστης του συγκεκριμένου social media. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να γράψει στα Αρχαία Ελληνικά, κάτι που ξάφνιασε πολλούς. Ο ιδρυτής της TESLA  έγραψε χαρακτηριστικά: εἰδέναι μεν μηδεν πλν  αὐτο τοῦτο εἰδέναι. «Δεν ήξερε τίποτα, εκτός από ένα πράγμα, ότι δεν ήξερε τίποτα».

Ποιος ήταν ο Έλον Μασκ πριν την Tesla:

O CEO της Tesla Elon Musk είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Εκτός από τα χρήματα φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η εμφάνισή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ο γνωστός δισεκατομμυριούχος πριν να ανεβεί στην κορυφή του κόσμου φρόντισε ώστε η εμφάνισή του να είναι κατάλληλη για το τύπο.

Ο ίδιος από νεαρή ηλικία αντιμετώπιζε προβλήματα τριχόπτωσης και αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Βρέθηκε στον πλαστικό χειρούργο όπου γέμισε το κεφάλι του για να καλύψει τα κενά αφού… το μέτωπό του είχε αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Ωστόσο ο Elon Musk δεν μίλησε ποτέ του για αυτό. Από την ηλικία των 20 άρχισε να χάνει μαλλιά όχι μόνο στο πάνω μέρος αλλά και στα πλάγια και όπως θα δείτε και στο βίντεο η μεταμόσχευση μαλλιών έγινε με μεγάλη επιτυχία και η αλλαγή είναι μεγάλη.

Ήταν μόλις 17 χρονών όταν μετακόμισε στον Καναδά για σπουδές μέχρι που το 1992 βρέθηκε στις ΗΠΑ για να τις συνεχίσει. Παρόλο που ξεκίνησε το διδακτορικό του το παράτησε μετά από μόλις δύο ημέρες και ίδρυσε την Zip2, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εφημερίδων. Στην συνέχεια πούλησε την εταιρία και δημιούργησε το PayPal. Εκεί ήταν που άρχισε να έχει πρόβλημα τριχόπτωσης το οποίο αντιμετώπισε με τεχνικές αποκατάστασης και φρόντισε τα κρατήσει το στόμα του κλειστό για αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments