Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή στην υπόθεση – Το ρολόι της Καρολάιν “μίλησε”

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή στην υπόθεση – Το ρολόι της Καρολάιν “μίλησε”
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή στην υπόθεση - Το ρολόι της Καρολάιν "μίλησε".

Ραγδαίες εξελίξεις και νέα δεδομένα για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά με την άγρια δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου που συντάραξε την κοινή γνώμη της χώρας μας. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο. 

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες». Αυτό που επισημαίνουν είναι ότι ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων και ανατροπών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κληθεί κανείς άλλος πέρα από τον σύζυγο για κατάθεση την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ. Το γεγονός, άλλωστε, ότι κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ έσπευσε στην Αλόννησο την ημέρα του μνημοσύνου της άτυχης Καρολάιν δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πολύτιμα στοιχεία για τα οποία αναζητούν απαντήσεις και ενδεχομένως και διευκρινίσεις τις οποίες μπορεί να δώσει μόνο ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

«Υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση»

Γι’ αυτό και δεν έχασαν καθόλου χρόνο στο να τον καλέσουν για ακόμη μια κατάθεση στον ενδέκατο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο 32χρονος έχει δώσει πάνω από δέκα συμπληρωματικές καταθέσεις στις Αρχές, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση και μάλιστα την ημέρα του μνημοσύνου προκαλεί ευλόγως ερωτήματα.

«Είναι μια υπόθεση που θέλει πολλή δουλειά. Υπάρχουν αρκετά “κενά” σημεία και το να συνθέσεις το παζλ του συγκεκριμένου εγκλήματος, λόγω της φύσης του και των συνθηκών κάτω από τις οποίες τελέστηκε, είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει, όμως, το τέλειο έγκλημα και αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν θα βρεθεί», έλεγαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Το ρολόι φέρνει στο φως στοιχεία «φωτιά»

Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές. Οι Αρχές καλούν λοιπόν τον σύζυγο της κοπέλας να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο που μαζί με άλλα οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόνησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του.

Μάλιστα φαίνεται πως κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη την Πέμπτη ειδικά στο νησί, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγο της Καρολάιν.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (17.06.2021), λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές. Ήταν εξ αρχής γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως τα νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί, θα τίθονταν υπόψη του.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί και με ελικόπτερο θα παραλάβει τον σύζυγο της άτυχης Κάρολαϊν. Και μόλις φτάσει στην Αθήνα, θα τον μεταφέρει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν ότι ο πιλότος κλήθηκε για κατεπείγουσα κατάθεση και μάλιστα σε σημείο να σταλεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να τον παραλάβει γιατί «έχουν προκύψει πολύ σοβαρά στοιχεία, αξιοποιήσιμα, τόσο από έρευνα του Ανθρωποκτονιών όσο και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και πρέπει να γίνει αντιπαραβολή».

Γλυκά Νερά: Καλλιακμάνης «Οι δράστες ήταν τρεις»

Συγκρατημένος ήταν στις απαντήσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Καλλιακμάνης, καθώς η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και σε εξέλιξη. Τόνισε όμως ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίασή της.

Όπως εξήγησε, η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα και θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Δήλωσε, επίσης, πως στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν βρεθεί οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Για το αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν :«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες. Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Ο κ. Καλλιακμάνης εκτιμά ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει.

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν.» svg%3E

Αυτά δηλώνει η «ψυχολόγος»

«Σε όλη την πορεία της ζωής μου, κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια, έτσι και θα συνεχίσω» υποστήριξε η κα. Μυλωνοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς, αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για άλλη μία φορά ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες του γραφείου μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες. Με έκπληξή μου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση-‘κλειδί’ της ψυχολόγου του ζευγαριού. Έπειτα από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Mου ζητήθηκε να μιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μία γενική εκτίμηση ως προς το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments