Ελλάδα

Έβρος: Σκότωσε 76χρονο για διαφωνία

Έβρος: Σκότωσε 76χρονο για διαφωνία
Συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (16/6) σε χωριό του Έβρου ένας 28χρονος , ο οποίος σκότωσε έναν 76χρονο και τραυμάτισε έναν 69χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, σε καφενείο.

Σε καφενείο σε χωριό του Έβρου, ο 28χρονος έλληνας δράστης μετά από μια διαφωνία χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και στο κεφάλι δύο συγχωριανούς του, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε πως ο 76χρονος ήταν νεκρός.  Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης απείλησε ακόμα ένα θαμώνα και προκάλεσε διάφορες υλικές ζημιές στο κατάστημα. Στη συνέχεια έφυγε από το καφενείο ώστε να γλυτώσει την σύλληψη .

Συνελήφθη 

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη την ίδια ημέρα, νυχτερινές ώρες, σε χωριό του Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης που έκαψε και σκότωσε το θύμα

Μια στυγερή δολοφονία σημειώθηκε στην Κατερίνη. Την Τρίτη 15/6 και στις 19:00 περίπου το απόγευμα περαστικός κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης γιατί ανακάλυψε ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός.

Η στυγερή δολοφονία εξιχνιάστηκε, με έναν 58χρονο άντρα από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 45χρονου θύματος να συλλαμβάνεται.

Ο 58χρονος ομολόγησε τα πάντα, αλλά δεν εξήγησε τι όπλισε το χέρι του και γιατί έκανε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα. Πρόκειται για έναν άνδρα που μένει στην ίδια περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments