Lifestyle

Survivor spoiler 21/6: Ο παίκτης που κερδίζει ασυλία σήμερα και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor spoiler 21/6: Ο παίκτης που κερδίζει ασυλία σήμερα και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Survivor spoiler 21/6: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα, 21 Ιουνίου την ασυλία και ποιον δίνει στον «τάκο»;

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει απόψε το επεισόδιο του Survivor, καθώς από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, θα προκύψει ο νικητής που θα αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η Κόκκινη ομάδα έχει απομείνει με μόλις 2 παίκτες, ενώ έναν παραπάνω έχει η Μπλε.

Και οι πέντε παίκτες θα μπουν δυναμικά στο στίβο μάχης, μιας και όλοι θέλουν να φτάσουν στον ημιτελικό και στον τελικό που θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα!

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει τις τρεις ασυλίες και να δίνει στον τάκο τρεις amigos.

Ποιος θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει στον απαιτητικό στίβο μάχης και ποιον θα δώσει στον τάκο;

Μετά την αποχώρηση της Ελένης, η μόνη γυναίκα που έχει παραμείνει στο παιχνίδι είναι η Μαριαλένα, ενώ από τους άνδρες συνεχίζουν οι Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως μετά την αποχώρησή της και αφού είχαν επιστρέψει οι παίκτες στην παραλία και κοιμόντουσαν στην καλύβα τους ξέσπασε βιβλική καταστροφή και οι παίκτες πανικοβλήθηκαν. Ξύπνησαν, τυλίχτηκαν με την κουβέρτα και έμειναν άγρυπνοι όλη νύχτα!

Ο Γιώργος Κορόμι τόνισε πως η καλύβα τους πλημμύρισε και ότι κοιμήθηκαν όλοι μέσα στα νερά, ενώ τόνισε πως αν ήταν η Ελένη ακόμα στο survivor θα είχε μπει στο μπαούλο! Στη συνέχεια του νέου επεισοδίου θα δούμε τον πρώτο αγώνα για την ασυλία. Σύμφωνα με τις διαρροές από Άγιο Δομίνικο ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία είναι ο Γιώργος Κόρομι και θα ψηφίσει τη Μαριαλένα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι ψιθύροι που κάνουν λόγο για πρώτο υποψήφιο τον Σάκη! Θα μάθουμε απόψε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments