Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός 

Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα χρήματα αυτή τη στιγμή, ειδικά αν τα κοινά οικονομικά σας χρειάζονται διευθέτηση ή προσοχή. Πιστεύεις πως δεν πρέπει να αγνοούνται τα οικονομικά θέματα στο δεσμό σου, για να νιώθεις ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά. Αν χρειάζεται να κάνεις επιπλέον και κάποιες συζητήσεις με τον εραστή σου για να καταλήξετε σε μια συμφωνία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος

Οποιαδήποτε αλλαγή, είναι θετική και φέρνει πρόοδο. Αν μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις μια πτυχή του συναισθηματικού σου κόσμου ή της σχέσης σου, τότε αυτό θα είναι το εισιτήριό σου για να νιώσεις σιγουριά και αισιοδοξία. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, υπάρχουν ευκαιρίες για να προσφέρεις περισσότερη ρομαντική αφθονία στον κόσμο σου. Αγκάλιασε τες και μην πιστέψεις ούτε στιγμή, πως εκδηλώνονται για κάποιον άλλο.

Δίδυμος

Θα προκύψουν περισπασμοί που είναι κρυμμένοι στο παρασκήνιο, αλλάζοντας εντελώς την ατζέντα σου. Ωστόσο, ορισμένοι απ’ αυτούς, προσφέρουν ρομαντικές δυνατότητες και ίσως χρειαστεί να δείξεις πολύ αυτοπειθαρχία για να επικεντρωθείς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μια ειδική σύνδεση μπορεί να γίνει πιο έντονη, αλλά με τη σωστή στάση.

Καρκίνος

Αν είχες κρύψει ένα δημιουργικό ταλέντο από τον εραστή σου, τώρα θα νιώσεις την επιθυμία να εκφραστείς χρησιμοποιώντας το. Γράψε το ερωτικό γράμμα, το τραγούδι, το ποίημα ή οτιδήποτε άλλο αναδύεται μέσα σου και μοιράσου το με το αντικείμενο του πόθου σου. Δες πώς μια ευφάνταστη, εγκάρδια προσέγγιση όσων σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, βοηθά να δημιουργηθεί ή να ανθίσει ένας δεσμός!

Λέων

Το σπίτι σου θα αποτελέσει πηγή δραστηριότητας και ευτυχίας αυτήν τη στιγμή! Όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σου. Οι αλλαγές που έγιναν στο χώρο σας θα είναι το πρώτο βήμα για τη ρομαντική διαμόρφωση ή την άνθηση του δεσμού σου. Θα συνειδητοποιήσεις πως κάνοντας το σπίτι σας μια άνετη ερωτική φωλιά προσφέρει πολύ περισσότερα από μια σπίθα στο κρεβάτι σου.

Παρθένος

Μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ερωτικά σου ίσως κρύβει κάτι βαθύτερο ή πιο έντονο. Μπορεί μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή με το ταίρι σου να σε βάλει σε σκέψεις. Γνωρίζοντας όμως πως κάτι που ήταν κρυφό ή καταπιεσμένο από σένα ή τον εραστή σου τώρα μπορείτε να το συζητήσετε ανοιχτά, θα ανακουφίσει και θα καθησυχάσει και τους δύο.

Ζυγός

Ακόμα κι αν νιώθεις πως δεν υπάρχει έμπνευση σε τομείς εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, μπορείς να απολαύσεις παιχνιδιάρικη διασκέδαση με τον εραστή ή με κάποιον που είναι κοντά σου… αργότερα. Κάνοντας τα θέματα της καρδιάς προτεραιότητα σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις το ρομαντισμό όταν καθαρίζεις το τοπίο. Μπορεί να μην εφαρμόζεις τη δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου, αλλά η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί αναμφίβολα από μια μικρή ένεση δημιουργικότητας!

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβάλλει στην παροχή της αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι, για να κάνεις μια συζήτηση με τον εραστή σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερη, αυτή η ανταλλαγή μπορεί να είναι ο καταλύτης για να δημιουργήσεις σχέση με το άτομο που σε εξιτάρει. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάτι αναζωογονητικό φέρνει η ειλικρινής διαφάνεια, για να βοηθήσει στην ενίσχυση ή τη δημιουργία μιας σχέσης.

Τοξότης

Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις μέσα σου κάποια θέματα ώστε να βάλεις μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα ερωτικά σου και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πολλά θέματα αυτό το διάστημα απαιτούν την εστίασή σου… όμως και η ερωτική σου ζωή χρειάζεται και αξίζει την αμέριστη προσοχή σου. Θέσε στον εαυτό σου έναν εμπνευσμένο ρομαντικό ή παθιασμένο στόχο. Αν μπορείς να διασφαλίσεις πως θα αφιερώσεις όλη σου την προσοχή, μπορεί να γίνει δικός σου.

Αιγόκερως

Οι ρομαντικές επιθυμίες που βιώνεις τώρα, δεν είναι παθιασμένα καπρίτσια ή άσκοπες ονειροπολήσεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτή είναι η ώρα για να εξερευνήσεις, μερικές λιγότερο προφανείς παθιασμένες δυνατότητες. Η προσκόλληση στο δοκιμασμένο ή παραδοσιακό, μπορεί να είναι πηγή άνεσης. Όμως αν τολμήσεις να διαφοροποιηθείς λιγάκι ερωτικά, τότε θα δεις πόσο πιο εμπνευσμένη και συναρπαστική θα γίνει η ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος

Αυτό που σκέφτεσαι τώρα, ίσως είναι ένα πιο φιλόδοξο, παθιασμένο ταξίδι. Όμως μπορεί να νιώσεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις τις τολμηρές σου προσεγγίσεις στον έρωτα και το ρομαντισμό. Γι’ αυτό αφιέρωσε λίγο χρόνο για να περιορίσεις τις παθιασμένες σου προτεραιότητες. Πρόκειται να «πατήσεις γκάζι» στα ερωτικά σου… και ίσως να είναι απαραίτητο να καθοδηγείς από την καρδιά και όχι από το κεφάλι σου.

Ιχθύς

Στρέφοντας το βλέμμα σου σε ένα πιο τολμηρό και παθιασμένο μέλλον θα συνειδητοποιήσεις δυνατότητες, που δεν είχες προσέξει παλαιότερα. Φυσικά, η τρέχουσα σχέση σου αξίζει πολλή προσοχή. Όμως το να κοιτάς το αύριο και όσα θέλεις να ζήσεις ρομαντικά… είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την πραγματοποίηση των καινούργιων σου ονείρων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments