Διεθνή

Σεντατ Πεκέρ: Video ενημέρωσης από τον αρχιμαφιόζο

Σεντατ Πεκέρ: Video ενημέρωσης από τον αρχιμαφιόζο
Με νέο βίντεο "χτύπησε" ο μαφιόζος Πεκέρ που έχει αναστατώσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας του , ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που έχει αναστατώσει την Τουρκία με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις κράτους-μαφίας και την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , έκανε την εμφάνιση του μ’ ένα νέο βίντεο, εξηγώντας τους λόγους που «εξαφανίστηκε» από το προσκήνιο για δεκαπέντε ημέρες.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η τοποθεσία του

Ο Πεκέρ, που βρίσκεται πιθανότατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είχε σιωπήσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο – κατά το κρίσιμο διάστημα των επαφών του Ερντογάν με τον Τζο Μπάιντεν, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της πρόσφατης συνόδου του ΝΑΤΟ – ενημερώνει ότι οι Αρχές της χώρας, όπου διαμένει του είπαν να μην ανεβάζει βίντεο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του.

«Θέλουν να με δολοφονήσουν»

Αυτή τη φορά ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, εμφανίζεται με λευκό φόντο πίσω του και το «Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός» του Πορτογάλου συγγραφέα, Πάουλο Κοέλιο ωθώντας πολλούς στην Τουρκία να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το «κρυφό» μήνυμα που θέλει να στείλει. Χαρακτηριστικά αναφέρει στο τελευταίο του βίντεο ο Πεκέρ: «Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης ότι γράφουν άλλοι κι όχι εγώ τα μηνύματά του στο Twitter. Γι’ αυτό και ένιωσα υποχρεωμένος να επιστρέψω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο βίντεο. Δεν αποφάσισα εγώ, αξιότιμοι φίλοι μου, να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα, όπου ζω με ενημέρωσαν, ότι είμαι “στο κόκκινο”, δηλαδή ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν. Θα επανεξετάσουν σε 15 ημέρες τον κίνδυνο για τη ζωή μου, τη συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Αλλά εγώ, είτε εδώ, είτε σε άλλη χώρα, είτε με άλλο τρόπο θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, νά ‘στε καλά και να με θυμάστε στις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments