Lifestyle

Ταμάρα Φρατσεσκόνι: Ανεβάσει τη θερμοκρασία στη Σαντορίνη

Ταμάρα Φρατσεσκόνι: Ανεβάσει τη θερμοκρασία στη Σαντορίνη
Ταμάρα Φρατσεσκόνι: Το νεαρό μοντέλο ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για τις ανάγκες της φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη,.

Η εντυπωσιακή καλλονή πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τη νέα της συλλογή με το fashion brand,  PrettyLittleThing. Το νεαρό μοντέλο ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για τις ανάγκες της φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στο Andronis Luxury Suites.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T A M A R A 🤍 (@tamfrancesconi)

Η ίδια έμεινε ενθουσιασμένη για ακόμη μία φορά. Μάλιστα δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη παραμονή της στο νησί.

Η μόλις 24 χρόνων Ταμάρα Φρατσεσκόνι με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική και την Ιταλία  είχε επισκεφτεί και πέρυσι τη χώρα μας μαζί με τον διάσημο ηθοποιό και σύντροφο της Εντ Γουέστγουικ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη τηλεοπτική σειρά Gossip Girl και τον ρόλο του ως Τσάκ Μπας, μεταφέρει το lay-out.

Συγκριμένα το ζευγάρι είχε επισκεφτεί και τότε τη Σαντορίνη και την Ίο και είχαν τρελαθεί με τις ομορφιές της χώρας, τα καταγάλανα νερά και τον ελληνικό ήλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments