Αθλητισμός

Τσέλσι μεταγραφές: Ετοιμάζει έκπληξη με τον Λεβαντόφσκι

Τσέλσι μεταγραφές: Ετοιμάζει έκπληξη με τον Λεβαντόφσκι
Τσέλσι μεταγραφές: Από ότι φαίνεται στο στόχαστρο της βρετανικής ομάδας έχει μπει ο Λεβαντόφσκι, προκειμένου να ενδυναμώσει το ρόστερ.

Μεγάλο μπαμ ετοιμάζεται να κάνει στις μεταγραφές η Τσέλσι. Να θυμίσουμε ότι η βρετανική ομάδα ανανέωσε με τον Τούχελ στον πάγκο μέχρι το 2024.  Η ομάδα ετοιμάζει μεγάλη έκπληξη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η ομάδα του Λονδίνου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση, για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν.

“Πράσινο φως” για τον Λεβαντόφσκι

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι αποφασισμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έναν επιθετικό από το πάνω ράφι. Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sport1, το αφεντικό της ομάδας του Λονδίνου έχει ανάψει το «πράσινο» φως , για την απόκτηση του Πολωνού διεθνούς επιθετικού.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή, που η πλευρά του «Λέβα» δείχνει να είναι «ζεστή» στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας μετακίνησης, καθώς ο επιθετικός της Μπάγερν έχει κάνει πολλές φορές γνωστή, την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League.

Λίγα λόγια για τον Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι Πολωνός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός για τη Μπάγερν Μονάχου και την Εθνική Πολωνίας. Αναγνωρισμένος για τις τοποθετήσεις, την τεχνική και τα τελειώματα του, ο Λεβαντόφσκι θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, καθώς και ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα. Έχει σημειώσει πάνω από 500 γκολ σταδιοδρομίας για του συλλόγους και τη χώρα του.[5]

Αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ στην τρίτη και δεύτερη βαθμίδα του πολωνικού ποδοσφαίρου με την Ζνιτς Προύσκουφ, ο Λεβαντόφσκι μετακόμισε στην κορυφαία κατηγορία για τη Λεχ Πόζναν, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει την Εκστρακλάσα 2009-10. Το 2010, εντάχθηκε με μεταγραφή στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου κέρδισε διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο διαδοχικών τίτλων της Μπούντεσλιγκα και του βραβείου κορυφαίου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το 2013, συμμετείχε επίσης με τον Ντόρτμουντ στον Τελικό του Champions League 2012-2013. Πριν από την έναρξη της σεζόν 2014-15, ο Λεβαντόφσκι συμφώνησε να ενταχθεί στους εγχώριους αντιπάλους της Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου, με ελεύθερη μεταγραφή. Στο Μόναχο, έχει κερδίσει τον τίτλο της Μπούντεσλιγκα σε κάθε μία από τις επτά πρώτες του σεζόν. Ο Λεβαντόφσκι ήταν σημαντικός παίκτης στη κατάκτηση του UEFA Champions League 2019-2020 από τη Μπάγερν ως μέρος ενός τρεμπλ. Είναι ένας από τους δύο μόνο παίκτες, μαζί με τον Γιόχαν Κρόιφ, που πέτυχε ευρωπαϊκό τρεμπλ, ενώ ταυτόχρονα ήταν ο πρώτος σκόρερ και στις τρεις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments