Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [23/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [23/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις στα ζώδια και τις σχέσεις τους.

Κριός  

Μην σκεφτείτε καν να πείτε κάποιο από τα αστεία που σας έρχονται στο μυαλό τώρα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα είναι πολύ εύκολο να ενοχλήσετε το άτομο που θέλετε να προσεγγίσετε. Δεδομένου ότι η σχέση σας βρίσκεται στο αρχικό στάδιο, θα ήταν πιο συνετό να συγκρατηθείτε.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα αιχμηρά αστεία που συνηθίζετε να κάνετε και στο να είστε ειλικρινείς. Αν μόλις γνωρίσατε κάποιον/α, είναι πιθανό να μην καταλαβαίνει την αίσθηση του χιούμορ σας. Θα ήταν συνετό να περιορίσετε αυτού του είδους τις παρατηρήσεις και να απολαύσετε την συζήτησή σας.

Δίδυμος

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μια δόση χιούμορ, αλλά αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται είναι ο σαρκασμός. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι πολύ λεπτή και αυτό δεν βοηθάει την σχέση σας να προχωρήσει. Εάν αισθάνεστε πληγωμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, τότε είναι καλύτερο να το εκφράσετε άμεσα αντί να δημιουργείτε ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνετε κάτι για να εκτονωθείτε μετά από μια δύσκολη περίοδο που περάσατε στην σχέση σας. Για να γίνει αυτό, καλό θα κάνετε και οι δύο κάτι που σας ευχαριστεί, όπως να δείτε μια κωμωδία ή να βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο. Μην εμπλακείτε σε σοβαρές συζητήσεις, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει το χαλαρό κλίμα που έχετε δημιουργήσει.

Λέων

Έχετε μια επιλογή σήμερα ως προς το πώς θα αντιδράσετε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε είτε να ακολουθήσετε μια πιο σοβαρή προσέγγιση, και να επικρίνετε τον/την σύντροφό σας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση, ή να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και να γελάσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι είστε μάλλον διχασμένοι για ένα πρόσωπο με το οποίο σκεφτόσασταν να δημιουργήσετε μια σχέση, καθώς προκαλεί κάποιες πολύ περίεργες αντιδράσεις μέσα σας. Από τη μία πλευρά, τον/την θεωρείτε απίστευτα διασκεδαστικό και σας κάνει να γελάτε αλλά υπάρχουν και στιγμές που σας εκνευρίζει πολύ. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί του/της.

Ζυγός

Η αίσθηση του χιούμορ είναι σημαντική σε μια σχέση, αλλά κάποιες φορές μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Κάποιοι άνθρωποι είναι αρκετά ευαίσθητοι στα αυθόρμητα σχόλια και το αντικείμενο του πόθου σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκέφτεστε δυο φορές πριν μιλήσετε.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι παίρνετε μια παρατήρηση πολύ προσωπικά, ενώ δεν είχε σκοπό να σας ασκήσει κριτική με κανέναν τρόπο. Το τελευταίο σας φλερτ δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο ευαίσθητοι είστε και μπορεί να πει κάτι για πλάκα. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, θα πρέπει να τον/την εκπαιδεύσετε για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Τοξότης

Εάν βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με αυτό το καινούργιο άτομο απόψε, μην αφήσετε ένα υποτιμητικό σχόλιο να σας ξενερώσει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πει, ίσως επειδή είναι νευρικός/ή και αμήχανος/η. Δώστε του/της μια ευκαιρία ακόμη και μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετικά καλή παρέα.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, εάν δεν είστε προσεκτικοί ως προς το πώς διατυπώνετε συγκεκριμένα πράγματα. Αν έχετε αναλάβει πρόσφατα ένα μεγάλο έργο, μπορεί και οι δύο να βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση που σιγά-σιγά αρχίζει να επηρεάζει και την σχέση σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε και την αστεία πλευρά των πραγμάτων.

Υδροχόος

Δεν θα πάτε πολύ μακριά χωρίς αίσθηση του χιούμορ σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε το ταίρι σας να γελάσει, ακόμη και αν κάποιες φορές νιώθετε ότι θέλετε να τον/την στραγγαλίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και θα κρατήσει μακριά τυχόν εντάσεις. Μην αφήνετε τα μικροπράγματα να σας επηρεάζουν τόσο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια χιουμοριστική αλλά αιχμηρή συζήτηση με το έτερον σας ήμισυ. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να του/της μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά ο τρόπος που θα επιλέξετε να το συζητήσετε, θα κάνει όλη τη διαφορά. Λίγο χιούμορ θα βοηθήσει σίγουρα την κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments