Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [24/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [24/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί στην σχέση στην οποία εμπλέκεστε αυτήν τη στιγμή. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να πάρετε θέση, ειδικά όταν προκύπτουν προβλήματα ή η κατάσταση γίνεται δύσκολη. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να συνεισφέρετε θετικά ακούγοντας όσα έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας.

Ταύρος

Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε πειρασμό να βυθιστείτε στη μιζέρια και την αυτολύπηση, στερώντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Θα σας κάνει πολύ καλό αν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι και να ανακατευθείτε με κόσμο.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να διαμορφώσετε ένα εφαρμόσιμο σχέδιο για το μέλλον, αντί να αναρωτιέστε συνεχώς τι θα μπορούσε να προκύψει. Εάν είστε στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το πού θέλετε να πάει. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει μια εις βάθος συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την δημιουργία σχεδίων για το μέλλον. Και μάλιστα όσο πιο λεπτομερή είναι, τόσο το καλύτερο. Εσείς και το ταίρι σας έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι η κοινή σας ζωή τα επόμενα πέντε ή δέκα χρόνια. Έχετε φτάσει πια σε αυτό το επίπεδο οικειότητας, που τέτοιες συζητήσεις δεν σας τρομάζουν, αντίθετα δίνουν νόημα και σκοπό στην ζωή σας.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει ένα κάπως κακό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ότι η σχέση σας μάλλον δεν λειτουργεί. Μην αφήσετε αυτό το συναίσθημα να σας καταβάλλει και εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Εάν είναι απαραίτητο, περάστε λίγο χρόνο χώρια για να σκεφτείτε. Σε λίγες μέρες όλα θα είναι καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε πιο συγκρατημένοι στα λόγια σας από ό,τι συνήθως, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει να πείτε στο ταίρι σας πώς νιώθετε. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, θα πρέπει να κάνετε μια συζήτηση μαζί του/της. Μην σκέφτεστε το χειρότερο σενάριο, αλλιώς μπορεί να μην προχωρήσετε.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει τις σημερινές συζητήσεις πιο σοβαρές από ό,τι συνήθως, κάτι που σημαίνει ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να βρεθείτε να συζητάτε μερικά πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα μια και καλή, αρκεί να βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε ορισμένους έμφυτους φόβους. Ελάτε, λοιπόν, κάντε το πρώτο βήμα!

Σκορπιός

Δεν έχετε απολύτως κανένα λόγο να κρύβεστε στο καβούκι σας σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ενθαρρυντικό, καθώς υποδεικνύει ότι εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας κάνουν να νιώθετε έτσι, θα ανακαλύψετε ότι πολλά από αυτά ήταν μόνο στη φαντασία σας. Θάρρος λοιπόν!

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι φαίνεστε πιο αυστηροί από ό, τι είστε στην πραγματικότητα. Δεν είναι ότι έχετε αναστατωθεί για κάτι συγκεκριμένο που είπε ή έκανε ο/η σύντροφός σας, απλά έχετε πολλά πράγματα να σκεφτείτε. Το ταίρι σας μπορεί να παρερμηνεύσει την στάση σας και να νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεστε, οπότε θα πρέπει να του/της δείξετε ότι αυτό δεν ισχύει.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα σας ωφελούσε να περνάγατε λίγο χρόνο μόνοι. Χρειάζεται άλλωστε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την τρέχουσα σχέση σας. Αντί να κάνετε μια βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να καταλήξει σε καταστροφή, θα έρθετε σε επαφή με το πώς πραγματικά αισθάνεστε, κάτι που θα καθοδηγήσει σωστά τις μελλοντικές σας ενέργειες.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τροφή για σκέψη, ειδικά αν έχετε σκοπό να εμβαθύνετε τον δεσμό σας. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά προσέξτε να μην αποθαρρυνθείτε από τις δυσκολίες που βλέπετε να ορθώνονται μπροστά σας. Κρατήστε μια θετική στάση και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθύς

Εάν βγείτε κάποιο ραντεβού σήμερα το απόγευμα με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε μόνο διαδικτυακά, θα διαπιστώσετε ότι είναι εντελώς διαφορετικό από ότι φανταζόσασταν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα είναι μάλλον κάποιος/α πιο συντηρητικός/ή από εσάς, ακόμη και αν είναι νεότερος/η. Παρόλα αυτά, μην βιαστείτε να τον/την απορρίψετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments