Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [24/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [24/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έρθουν ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Κριός 

Το γεγονός πως έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τι όχι από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα σε ωθήσει να γίνεις πιο φιλόδοξη με τα ερωτικά σου. Να είσαι όμως ειλικρινής για τα κίνητρά σου. Αν είσαι ελεύθερη θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στο ρομάντζο, παρά στο να δημιουργήσεις μια στενή σχέση. Αν είσαι σε σχέση μην υποθέτεις αυτόματα πως ο σύντροφός σου γνωρίζει και μοιράζεται τις φιλοδοξίες σου. Συζήτησε μαζί του.

Ταύρος

Προκλήσεις θα προκύψουν τώρα στον κόσμο σου! Αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ζήτημα που σε πιέζει και σε μπερδεύει ολοένα και περισσότερο, τότε έχεις τη δυνατότητα να εξαλείψεις όλο αυτό το δράμα. Διαθέτεις το συναισθηματικό στοιχείο για να δημιουργήσεις αρμονία, όπου χρειάζεται. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να εστιάσεις στο θέμα, αλλά αν τα καταφέρεις… θα λειτουργήσει.

Δίδυμος

Η απόλαυση της χαράς της ζωής θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου τώρα. Όμως οι ευθύνες εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα απαιτήσουν προσοχή. Μπορεί να χρειαστεί πολύ δουλειά για να δημιουργήσεις μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της ευχαρίστησης. Αν εστιάσεις στην αποτελεσματική εκκαθάριση του τοπίου, για να αφήσεις ελεύθερο δρόμο για ό, τι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα, τότε θα μπορέσεις να απολαύσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, αργότερα!

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα νιώσεις μια ισχυρή ώθηση να εστιάσεις τη φυσική σου στοργή και φροντίδα, στο ταίρι σου. Μην απογοητευθείς αν το αντικείμενο του πόθου σου, ξεκαθαρίσει πως υπάρχουν όρια σ’ αυτό που θεωρεί άνετο. Η ολοκληρωτική προσοχή σου μπορεί να είναι εντυπωσιακά σέξι… ίσως όμως ακούσια, να τον πνίγει.

Λέων

Το δράμα σε μια σχέση μπορεί να είναι διασκεδαστικό και σέξι κατά καιρούς. Όμως τώρα, είναι μια στιγμή που δημιουργεί επιπλοκές, ειδικά αν οι παρεξηγήσεις οδηγούν τον εραστή σου στα όρια του εκνευρισμού. Ευτυχώς, μπορείς να συμβάλλεις σημαντικά στη διαχείριση της έντασης ή… ακόμα καλύτερα να την εξαφανίσεις. Καθοδηγήσου από τη διαίσθησή σου, για να εντοπίσεις τυχόν αντιφατικές δονήσεις τώρα.

Παρθένος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως έχεις άφθονη ενέργεια για να την διοχετεύσεις ομοιόμορφα σε κάθε περιοχή του κόσμου σου, τα ερωτικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Οι ευθύνες σε άλλους τομείς, θα σε κάνουν να νιώσεις πως τα ερωτικά σου μόνο ευχάριστα δεν είναι. Κάνε ό, τι μπορείς για να διασφαλίσεις πως ένας τομέας της ζωής σου που μπορεί να αναζωογονηθεί… δεν παραμελείται!

Ζυγός

Ένα ερωτικό σου ζήτημα έχει σχέση με την οικογένειά σου. Ωστόσο, είναι συνδεδεμένα…. και όποιο πρόβλημα υπάρχει, θα πρέπει να επικαλεστείς όλη την κοινή λογική ή την πρακτικότητα που χρειάζεσαι, για να το λύσεις γρήγορα. Μπορεί να υπάρχει και ένα μάθημα εδώ, που θα βοηθήσει στην μελλοντική αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων.

Σκορπιός

Το να διατηρείς τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές λογικές και πρακτικές θα είναι η κοσμική σου αποστολή τώρα, σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν οποιαδήποτε συζήτηση κινδυνεύει να ξεφύγει εξαιτίας άσκοπων παρεξηγήσεων, τότε θα πρέπει να βρεις τον τρόπο για να επιστρέψει σ’ ένα λογικό κομμάτι, που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα. Παρέμεινε σε ό, τι είναι απαραίτητο και απέφυγε αυτό που είναι περιττό!

Τοξότης

Θα έχεις υπέροχες φιλοδοξίες για τη σχέση σου, αλλά γνωρίζεις πως τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να μετατρέψεις τα οράματά σου σε πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, θα συνειδητοποιήσεις, πως το να ξοδέψεις χρήματα για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, δεν λειτουργεί. Γι’ αυτό τώρα πρέπει να καταλήξεις σε μια πιο πρακτική και ισορροπημένη στρατηγική. Μπορείς να απολαύσεις το καλύτερο και των δύο κόσμων, αλλά χωρίς να προσπαθήσεις τόσο σκληρά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να παραμερίσεις τη λογική για να δεις τις καταστάσεις του δεσμού σου με περισσότερο συναίσθημα. Αυτή η σεληνιακή επιρροή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του εραστή σου. Η κατανόηση των αναγκών του, ίσως σημαίνει πως πρέπει να εστιάσεις λιγότερο στις δικές σου τώρα. Η κίνησή σου, θα αγγίξει το μυαλό και την καρδιά του περισσότερο από ό, τι νομίζεις! Η ευαισθησία είναι απαραίτητη τώρα. 

Υδροχόος

Μια ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής θα ενταθεί αυτή τη στιγμή, χάρη στη Σελήνη που ενθαρρύνει την απόσταση και την απομόνωση. Όμως αντί να γυροφέρνεις το θέμα, εξήγησε στον εραστή σου γιατί θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Πιθανότατα δεν σου αρέσει να φαίνεσαι κρύα ή αδιάφορη! Αν όμως αναζωογονηθείς, χάρη στο λίγο χρόνο απομόνωσης, τότε ο ανανεωμένος εαυτός σου, θα ωφελήσει κι εκείνον!

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο εκφραστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις τακτοποιήσει στο μυαλό σου, αυτά που θέλεις να πεις. Συχνά, τα πιο αυθόρμητα και ακαθόριστα ερωτικά μηνύματα , είναι τα πιο αποτελεσματικά. Όμως τώρα, είναι μια στιγμή που το κεφάλι, η καρδιά και το στόμα σου, δεν λειτουργούν παράλληλα. Τι θα έλεγες, αν δοκίμαζες πιο ευφάνταστους και λιγότερο λεκτικούς τρόπους για να εκφράσεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments