Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή
Γλυκά Νερά: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη φωτογραφία του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν μέσα από την φυλακή.

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα ασκήθηκε στον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, την οποία ο ίδιος ομολόγησε, μετά από πολύωρη κατάθεση. Κατόπιν όλων αυτών μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πιο συγκεκριμένα, στο φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η πρώτη φωτογραφία μέσα από την φυλακή

Στην φωτογραφία που παρουσίασε το Star, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών. Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα.

Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή. Χθες, Πέμπτη, πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Δεν έχουν καταθέσει οι γονείς του πιλότου

Τρία άτομα κλειδιά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν δεν έχουν καταθέσει ακόμα στις Αρχές, παρά το γεγονός ότι ζητείται να γίνει άρση των κινητών τους.

Πρόκειται για τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του δολοφόνου. Είναι βέβαιο ότι θα τους καλέσει ο ανακριτής που προΐσταται της έρευνας. Επίσης έχει ζητηθεί και η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους τόσο ένα μήνα πριν το έγκλημα όσο και έναν μήνα μετά.

Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του δολοφόνου στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε το πρώτο του βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον έβδομο όροφο. Ήταν μόνος του στο κελί και με ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του. Επίσης υπήρχαν ψυχολόγοι από τα ιατρεία της αστυνομίας σε 24ωρη βάση σε περίπτωση που χρειαστεί τη συνδρομή τους, ενώ στο κελί αυτό θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες μέχρι την Τρίτη, 22.06.2021, οπότε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δικαίωμα να τον επισκεφτούν θα έχουν μόνο οι δύο δικηγόροι του αλλά και στενοί συγγενείς, όπως οι γονείς του. Γλυκά Νερά

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, με τις Αρχές να έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους στοιχεία που τον καθιστούσαν ύποπτο. Ένα από αυτά, ήταν πως ο πιλότος είχε καθημερινή επαφή με τον αξιωματικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονταν την υπόθεση. Τον ενημέρωνε αναλυτικά για το πού θα πήγαινε. Το έκανε ακόμα και για βόλτες με τη Λυδία, ακόμη και όταν ήθελε να πάει… στο σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το έκανε αυτό για να βολιδοσκοπήσει τους αστυνομικούς ώστε να καταλάβει το προς τα πού στρέφονται οι έρευνές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments