Ελλάδα

Λάρισα: Άγριο φονικό για κτηματικές διαφορές

Λάρισα: Άγριο φονικό για κτηματικές διαφορές
Λάρισα: Συνελήφθη ένας 35χρονος άνδρας.

Σοκαρισμένη είναι η Λάρισα μετά από τη δολοφονία ενός 67χρονου άνδρα από έναν 35χρονο συγχωριανό του. Πρόκειται για ακόμη μία δολοφονία, που γίνεται με τη χρήση όπλου. Αντίστοιχες έγινα στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και στην Κέρκυρα.

Λάρισα: Τι ακριβώς συνέβη

Στο χωριό Λοφίσκος της Λάρισας, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας 67 ετών έπεσε νεκρός από σφαίρες που δέχθηκε στην κοιλιά και στο σαγόνι. Μάλιστα λίγη ώρα μετά συνελήφθη από την αστυνομία για το έγκλημα ένας 35χρονος, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στα χωράφια και του πέρασαν χειροπέδες. Λάρισα

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν κτηματικές διαφορές ενώ τα σπίτια τους βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο. Το έγκλημα έγινε σε χωράφι, στην είσοδο του χωριού. Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ ο ηλικιωμένος είχε κάνει πριν λίγο καιρό ασφαλιστικά μέτρα στον 35χρονο.

Το σοκαριστικό περιστατικό στην Κέρκυρα

Διπλό φονικό σημειώθηκε στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Δασιά, όπου άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε ένα ζευγάρι Γάλλων που διέμενε στο νησί. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, η Ελληνίδα σύντροφός του και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο είχε διαφορές το ζεύγος τούς δολοφόνησε χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα. Η κρατική τηλεόραση σημείωσε, παράλληλα, πως μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να έχει βάλει τέλος στη ζωή του. Λάρισα

«Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία.

Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ενώ όπως είπε «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα και πολύ πιθανότατα ένα από τα θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments